Novak Djokovic, decizie de ultim moment! Sârbul va juca la turneul de la Monte Carlo

Ionut Neamţu    Irina Aldea   
in Sporturi
28/03/2018, 11:45
Novak Djokovic, decizie de ultim moment! Sârbul va juca la turneul de la Monte Carlo

Novak Djokovic era aşteptat să deschidă sezonul de zgură de abia la Madrid, de pe 5 până pe 13 mai, însă sârbul s-a răzgândit în ultimul moment, fiind în căutare de meciuri după o pauză destul de lungă în care nu a reuşit să se apropie de nivelul care l-a consacrat. Această decizie a fost luată de sârb după înfrângerea dezamăgitoare suferită la Miami Open în turul secund. Benoit Paire l-a eliminat pe Nole după 69 de minute de joc, scor 6-3, 6-4.

După această înfrângere, Djokovic a părut dezamăgit de cum merg lucrurile pentru el.“Acesta a fost planul, dar să vedem ce se întâmplă. Am vrut să joc câteva turnee înainte de începerea sezonului de zgură. Eu, evident, nu am fost gata pentru asta”, a spus Nole la conferinţa de presă de la Miami. De asemenea, sârbul în vârstă de 30 de ani spune că vrea să-şi construiască încrederea înaintea celui de-al doilea turneu de Mare Şlem al sezonului, Roland Garros, care va începe pe 27 mai.

Novak Djokovic, în căutarea celui mai bun nivel al său

Sârbul a câştigat marele trofeu la Monte Carlo de două ori în carieră, însă anul trecut a fost învins în sferturile de finală de către belgianul David Goffin. Rafael Nadal va fi prezent şi el la Monte Carlo, acolo unde se simte foarte bine, dar înainte va disputa partidele din Cupa Davis contra Germaniei. Federer, Wawrinka, Murray şi del Potro sunt marii absenţi ai acestei ediţii. Turneul de la Monte Carlo ia startul pe 15 aprilie. 

Ştirea MOMENTULUI

Liverpool – PSG 3-2. Firmino le aduce victoria „cormoranilor” în meciul serii din Champions League. Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×