Fotbal international

Nu a convins la Liverpool, însă a semnat cu AS Roma! Patrick Gânțe e oficial „gladiator”: „Mult succes! Drumul tău e în direcția potrivită”

24.02.2020 | 16:11
Nu a convins la Liverpool insa a semnat cu AS Roma Patrick Gante e oficial gladiator Mult succes Drumul tau e in directia potrivita
ADVERTISEMENT

AS Roma a decis să-l aducă în Italia pe Patrick Gânțe, atacant în vârstă de 16 ani de la CSM Oradea. Tânărul fotbalist român s-a aflat în probe la Roma în noiembrie 2019 și i-a convins pe „giallorossi” că merită un contract.

Gânțe își încercase norocul și în Anglia, la Liverpool, însă a ajuns în cele din urmă la echipa din capitala Italiei.

ADVERTISEMENT

Patrick Gânțe a semnat cu AS Roma: „Mult succes!”

Anunțul transferului lui Gânțe de la CSM Oradea la AS Roma a fost făcut de către agentul jucătorului, Cătălin Sărmășan.

„Mulţumesc familiei pentru încrederea acordată, succes copil minunat! Drumul tău e în direcţia potrivită”, a scris impresarul pe pagina sa de Facebook, alături de mai multe fotografii cu Gânțe în tricoul Romei.

ADVERTISEMENT
Sărmășan îl laudă pe Gânțe
Sărmășan îl laudă pe Gânțe

Gânțe și-a încercat norocul și la Liverpool

AS Roma nu a fost prima opțiune pentru Patrick Gânțe. Atacantul român a fost în probe pe final de 2019, timp de șapte zile, la Liverpool. Gânțe s-a filmat atunci în vestiarul „cormoranilor”, fiind impresionat de experiența trăită. Din nefericire pentru atacant, cei de la Liverpool nu i-au oferit un contract.

Gânțe este internațional U16 al României.  “Este un vârf autentic, având o calitate fantastică din punct de vedere fizic, tehnic şi o inteligenţă de joc peste medie.

ADVERTISEMENT

Calităţile lui sunt dublate şi de o dorinţă foarte mare de a ajunge fotbalist. Practic are tot ce îi trebuie unui vârf de atac”, l-a descris antrenorul Florin Fărcaș, cel care l-a „supravegheat” în ultimii ani, conform bihon.ro.

AS Roma, aspiratorul de fotbaliști români

AS Roma este cunoscută pentru încrederea pe care o acordă de obicei fotbaliștilor români. Pe lângă deja cunoscuții Cristi Chivu sau Bogdan Lobonț, cei de la Roma mereu și-au încercat norocul cu achiziționarea de fotbaliști români.

ADVERTISEMENT

Mihai Bălașa, Adrian Piț, Ionuț Pop sau Deian Boldor sunt doar câteva exemple de fotbaliști care au îmbrăcat tricoul Romei în istoria recentă a clubului.

  • 1.92 metri înălțime are Gânțe, la cei 16 ani împliniți

 

ADVERTISEMENT