Life

Nu a întors scaune, dar a oferit o lecție de viață. Tânăra cu autism de la Vocea României care i-a emoționat pe antrenori

Maria Tomescu are 20 de ani și o poveste de viață pe care antrenorii de la Vocea României nu au bănuit-o. Tânăra a oferit o lecție de curaj pe scena de la Pro TV.
23.09.2022 | 21:05
Nu a intors scaune dar a oferit o lectie de viata Tanara cu autism de la Vocea Romaniei care ia emotionat pe antrenori
Irina Rimes a luat-o în brațe pe tânăra care suferă de autism. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Maria Tomescu suferă de autism, dar, în ciuda bolii, știe foarte clar un lucru, are talent. A vrut să demonstreze asta pe scena de la Vocea României și chiar dacă piesa aleasă nu a ajutat-o să întoarcă scaune, a câștigat admirația antrenorilor și a oferit o lecție de curaj.

O tânără cu autism a oferit o adevărată lecție de curaj la Vocea României. Maria Tomescu i-a impresionat pe jurați

Maria Tomescu a venit la Vocea României însoțită de părinții săi. În vârstă de 20 de ani, ea spus de la început două lucruri: suferă de autism și cântă bine.

ADVERTISEMENT

Tânără a dezvăluit că este încântată să facă parte din concursul de la Pro TV și că visează să ajungă o mare artistă. Mama sa a mărturisit că este pasionată de muzică încă de la trei ani.

Faptul că suferă de autism nu a împiedicat-o să facă performanță în muzică. Este autodidactă și a învățat să cânte de una singură, atât cu vocea, cât și la instrumente.

ADVERTISEMENT

A interpretat piesa California Dreamin’, însă nu a reușit să-i impresioneze pe cei cinci antrenori de la Vocea României.

Totuși, atunci când momentul s-a încheiat și au văzut cine era pe scenă, aceștia au fost impresionați, iar Irina Rimes s-a ridicat de pe locul său pentru a o susține și a-i oferi o îmbrățișare.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, mama concurentei de la Vocea României a urcat pe scenă ca să-i ofere fiicei sale sprijinul de care avea nevoie.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Vocea Romaniei (@vocea_romaniei)

Tudor Chirilă, discurs emoționant după momentul tinerei

Când a aflat despre boala de care Maria Tomescu suferă, Tudor Chirilă a fost emoționat și a ținut să spună câteva lucruri. A felicitat-o pe Maria, dar și pe mama sa, pentru curajul de care au dat dovadă.

ADVERTISEMENT

„Suntem foarte onorați pentru curajul, mai ales al dumneavoastră, și pentru demonstrația pe care o faceți că, de fapt, o persoană cu autism este o persoană absolut normală, dar cu niște nevoi mai importante decât alte altor oameni.

Ăsta este un moment în care România are nevoie să înțeleagă chestia asta. În condițiile date, este absolut extraordinar ce ați făcut în seara asta”, a declarat Tudor Chirilă la Vocea României.

ADVERTISEMENT