Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Nu ai voie să faci așa ceva!”. Reacția fermă a lui Florentin Petre după scandalul provocat de Albu și Borza la Iași

Florentin Petre a vorbit despre scandalul provocat de Alexandru Albu și Andrei Borza la Iași. Fostul dinamovist nu este de acord cu ceea ce au făcut cei doi giuleșteni.
03.03.2024 | 12:56
Nu ai voie sa faci asa ceva Reactia ferma a lui Florentin Petre dupa scandalul provocat de Albu si Borza la Iasi
Florentin Petre, despre scandalul făcut de Albu și Borza. Sursa Foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Scandalul făcut de Alexandru Albu și Andrei Borza după meciul de la Iași a atras atenția tuturor. Despre ceea ce au făcut fotbaliștii de la Rapid a discutat și Florentin Petre.

„Nu ai voie să faci așa ceva!”. Reacția fermă a lui Florentin Petre după scandalul provocat de Albu și Borza la Iași

Florentin Petre este de părere că elevii lui Cristiano Bergodi au greșit, însă susține că ceea ce au făcut nu este deloc în regulă. Fostul jucător de la Dinamo a explicat că Albu și Borza nu aveau ce să caute acolo, mai ales după înfrângerea suferită în Copou.

ADVERTISEMENT

Petre este de părere că un jucător profesionist ar fi luat toate lucrurile în calcul și ar fi evitat un scandal de acest fel. Totodată, analistul este de părere că cei doi jucători vor avea parte de o reacție aparte din partea fanilor de la Rapid.

“Au greșit copiii. Trebuie să fie și înțeleși, dar până la o anumită limită. Nu ai voie să faci așa ceva! Ori te duci organizat cu toată echipa, ori nu te duci deloc. În situația lor nu aveau ce să caute acolo.

ADVERTISEMENT

Drept dovadă, ei răspund consecințelor lor. Un jucător profesionist care știe ce înseamnă un club, o istorie, cum se investesc banii la Rapid nu poate să facă această greșeală. Și este o greșeală destul de importantă.

Acum când vor intra în echipă, chiar dacă vor fi iertați de antrenor, de conducere sau de colegi, fanii nu vor uita acel moment. În Giulești, fanii sunt destul de speciali și nu știu cum vor redresa situația”, a declarat Florentin Petre, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Petre, despre amenda de 10.000 de euro primită de cei doi rapidiști

“Important era să nu ajungă acolo. 10.000 de euro sunt niște bani pe care ei în două luni îi scot. Durerea și consecințele rămân toată viață. Când dai o căutare pe internet nu mai scrie că Albu și Borza sunt niște băieți extraordinari, ci arată greșeala pe care au făcut-o. 

La următorul transfer aici sau în străinătate, dacă vor merge, lucrurile stau altfel. Orice club care te cumpără întreabă prima dată de caracterul tău. Dar dacă îi văd așa euforici și dornici să meargă în cluburi s-ar putea să nu prindă niște contracte mari.

ADVERTISEMENT

Să nu uităm că fotbaliștii mai fac greșeli de genul acesta, dar acum totul depinde de ei”, a spus fostul jucător al lui Dinamo, la FANATIK SUPERLIGA, emisiune care e LIVE pe FANATIK.RO, luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

“Eu nu am fugit niciodată din cantonament”

Florentin Petre a mărturisit la FANATIK SUPERLIGA că nu a plecat niciodată din cantonament, nici măcar la pescuit sportiv, activitate pe care o practică în timpul liber. Totodată, fostul jucător al lui Dinamo a recunoscut că nu a fost “ușă de biserică”, dar a știut cum să gestioneze și astfel de momente. Lucru pe care actuala generație nu îl face foarte bine.

“Eu nu am fugit niciodată din cantonament. Eram disciplinat. Și noi mai mergeam în cluburi, dar organizat după victorii. Nu la momente de acest gen. Aveam o viață și o disciplină foarte bine structurată.

Știam când să mă distrez, când să merg în club și să îmi drămuiesc fiecare moment din viață. Trebuie să știi când să faci lucrurile astea”, a mai spus Florentin Petre.

Analiza lui Florentin Petre după Dinamo - Hermannstadt 1-0

ADVERTISEMENT