„Nu am semnat nimic!” Ce va face din vară veteranul FCSB

TEIXEIRA CONFIRMĂ FANATIK
Eduard Popa   
in Stiri sportive
31/03/2018, 20:33
„Nu am semnat nimic!” Ce va face din vară veteranul FCSB

”Nu am semnat încă niciun contract. Nu mi s-a propus prelungirea. Nu ştiu ce se va întâmpla din vară. Eu mai pot juca încă cel puţin doi ani. Trebuie să îi întrebaţi pe cei din conducere”, a spus Teixeira.

Ajuns la 37 de ani, portughezul are contract până la finalul stagiunii actuale cu cei de la Steaua. El a fost de multe ori lăudat atât de fani, cât şi de patron. Cu toate acestea, după cum au confirmat surse din apropierea portughezului pentru FANATIK.RO, Teixeira nu a fost invitat la negocieri de Becali. 

Becali: „Nu mă interesează că are 37 de ani”

„Eu sunt om de cuvânt, iar când vă spun ceva, atunci aşa este. Nu mă interesează că Teixeira are 37 de ani. El este unul dintre cei mai buni mijlocaşi ai mei de la echipă şi o să mă bazez pe el şi în sezonul următor”, ne-a spus Becali în urmă cu o săptămână. În actuala stagiune Teixeira a adunat 28 de meciuri pentru FCSB în toate competiţiile, timp în care a marcat patru goluri şi a oferit trei pase decisive.

Ştirea MOMENTULUI

Liverpool – PSG 3-2. Firmino le aduce victoria „cormoranilor” în meciul serii din Champions League. Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×