Fotbal intern

Nu au scăpat de COVID-19! Valerică Găman, depistat pozitiv cu 10 zile înainte de Astra – FCSB

22.08.2020 | 21:58
Nu au scapat de COVID19 Valerica Gaman depistat pozitiv cu 10 zile inainte de Astra  FCSB
ADVERTISEMENT

În Liga 1 s-a dat startul în acest weekend, însă fotbalul din România nu a scăpat de coronavirus. După ce au existat jucători infectați la FCSB și Chindia, acum Astra este cea afectată de covid 19.

Înainte de Astra – FCSB, Bogdan Andone a spus că Valerică Găman a ieșit pozitiv la coronavirus în urmă cu 10 zile și nu este în lotul echipei sale.

ADVERTISEMENT

Dima este din nou în lotul Astrei Giurgiu, acesta a avut probleme cu virusul cu mai multe săptămâni în urmă. ”Găman a avut acum vreo 10 zile Covid. Dima, ultimele teste au fost negative, l-am luat în lot pentru că nu am avut soluții”, a declarat Bogdan Andone înaintea jocului.

Patru jucători de la FCSB au avut covid 19

De la echipa lui Becali, Niga, Udrea, Pantea și Simion au avut coronavirus, informaţie prezentată în exclusivitate de FANATIK. Totodată, tehnicianul Astrei Giurgiu a discutat și despre plecarea lui Alibec. Antrenorul a zis că este o posibilitate mare ca vârful să plece de la Giurgiu: ”Eu sper să plece. În momentul de față nu e nimic concret. Am înțeles că sunt discuții avansate.

ADVERTISEMENT

 E și el agitat, își dorește cu disperare să plece. În fiecare zi apărea la antrenament și chiar îl întrebam, încă mai vii, încă mai ești aici?

Aseară am discutat puțin cu el și mi-a spus că sunt discuții extrem de avansate și că e foarte posibil să plece. Dimineață, când l-am văzut la micul dejun, chiar i-am spus, credeam că ești deja în avion, dar tot aici te găsesc”, a declarat Bogdan Andone.

ADVERTISEMENT

”E imposibil, din punctul meu de vedere, să reușești să îl mai ții”

Antrenorul echipei din Giurgiu crede că este dificil ca Alibec să rămână la formația sa: ”E imposibil, din punctul meu de vedere, să reușești să îl mai ții. Am discutat cu el, i-am spus să încerce să fie concentrat în această seară, să fie motivat, să nu se gândească la absolut nimic decât la joc”, a adăugat antrenorul.

Vârful Astrei a reușit să înscrie 14 goluri în sezonul recent încheiat. El ar putea ajunge în Turcia. Sunt șanse mari ca Alibec să semneze cu Samsunspor (echipă din liga a doua turcă).

ADVERTISEMENT

”Ca o recomandare, dacă vreți, așa, ca o pată de culoare, l-aș sfătui pe Alibec ca în momnetul în care va deveni foarte îndrăgit de spectatori, să iasă cât mai puțin în oraș dacă vrea să mai ajungă la locuința lui. Eu am pățit-o pe pielea mea. În clipa în care am ieșit în oraș, toată lumea trăgea de mine, ba pentru a bea un ceai într-o cafenea sau pentru a mi se oferi mici cadouri. Și asta datorită simpatiei pe care oamenii o poartă echipei. În Samsun, oamenii trăiesc prin fotbal și pentru fotbal. Este marea lor pasiune”, a declarat Gheorghe Mulțescu, potrivit celor de la telekomsport.ro.

ADVERTISEMENT