Carousel hot news

“Nu aveam nevoie de acest meci ca să-l conving pe selecţionerul Piţurcă”

Claudiu Keşeru a fost omul meciului Bastia - Toulouse, scor 2-1, upă ce a reuşit primul gol în Ligue 1 după o pauză de cinci ani şi, în plus, a mai oferit şi o pasă decisivă. Orădeanul...
Autor: Mădălina Tătaru | 01.09.2013 | 18:55

Claudiu Keşeru a fost omul meciului Bastia – Toulouse, scor 2-1, upă ce a reuşit primul gol în Ligue 1 după o pauză de cinci ani şi, în plus, a mai oferit şi o pasă decisivă. Orădeanul pare destul de deranjat de faptul că n-a fost convocat la naţională pentru meciurile cu Ungaria şi cu Turcia, din preliminariile Campionatului Mondial din 2014.

“Asta a fost şi dorinta mea, să mă adaptez. Mentalitatea e alta, e greu de la început pînă ne cunoaştem. Am văzut că şi lui Bănel Nicoliţa îi merge bine. Nu ştiu dacă aveam nevoie de acest meci ca să-l conving pe Piţurcă, însă el trebuie să ia decizii şi, din păcate, de data asta a fost în defavoarea mea. Eu am incredere în minte şi nu îmi fac probleme, important e să joc la echipa de club şi mai departe lucrurile vor merge de la sine“, a spus Keşeru la Dolce Sport.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!