Sport

Nu calcule, certitudine: Dinamo nu mai are nicio şansă de salvare directă de la retrogradare! Prestaţia jenantă de la Mioveni îi trimite pe “câini” la baraj

Dinamo a avut o prestaţie jenantă împotriva celor de la CS Mioveni. Înfrângerea cu 0-2 dinamitează orice şansă de salvare directă şi formaţia lui Uhrin va juca baraj pentru a rămâne în prima ligă.
15.04.2022 | 23:15
Nu calcule certitudine Dinamo nu mai are nicio sansa de salvare directa de la retrogradare Prestatia jenanta de la Mioveni ii trimite pe caini la baraj
Jucătorii dinamovişti, la finalul meciului cu CS Mioveni. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

CS Mioveni a avut un meci mai uşor decât se aştepta împotriva celor de la Dinamo. Echipa lui Alexandru Pelici s-a impus cu 2-0, la finalul unei confruntări în care adversarii nu au avut niciun şut pe spaţiul porţii.

Nu calcule, ci certitudine: Dinamo nu mai are nicio şansă de salvare directă de la retogradare!

Această înfrângere dinamitează orice şansă a celor de la Dinamo de salvare directă de la retrogradare şi echipa lui Dusan Uhrin trebuie să se pregătească pentru barajul cu locul trei din Liga 2, pentru a rămâne pe prima scenă.

ADVERTISEMENT

Cu patru meciuri înainte de final, Dinamo s-a depărtat la 12 puncte de Mioveni, prima de peste linie. Chiar şi dacă vor câştiga toate meciurile şi echipa lui Pelici pierde tot, Mioveniul are de partea ei criteriile de departajare.

Antrenament pentru baraj cu Academica şi Gaz Metan

Este a treia înfrângere în cinci meciuri de play-out pentru “câini”, care rămân doar cu victoria împotriva Chindiei Târgovişte, echipă aflată în mare dificultate, cu mari şanse să fie a doua echipă care merge la baraj.

ADVERTISEMENT

Pentru “câini” urmează două meciuri de antrenament cu Gaz Metan Mediaş şi Academica Clinceni, cele două retrogradate. Apoi, formaţia lui Uhrin se va pregăti de baraj în meciurile cu UTA Arad şi FC Botoşani.

Cu cine cade Dinamo la baraj?! Hermannstadt şi U Cluj, adversari dificili

Apoi, vine examenul de la finalul sezonului pentru “câini”. Barajul împotriva locului trei din Liga 2. Dacă Hermannstadt îşi rezolvă problemele financiare şi va continua prestaţiile bune, “câinii” pot da peste un adversar redutabil care se va alege, cel mai probabil, dintre sibieni sau U Cluj.

ADVERTISEMENT

Dinamo a profitat la maximum de problemele financiare ale Academicii Clinceni şi a celor de la Gaz Metan, altminteri era în pericol mare de retrogradare directă. “Câinii” au suferit nu mai puţin de 24 de înfrângeri în actuala stagiune, în 35 de meciuri.

CS Mioveni, patru victorii cu Dinamo în acest sezon

Misiunea lui Dusan Uhrin la Dinamo va fi infinit mai grea decât în precedentul mandat. Atunci, cehul a reuşit o serie de cinci victorii consecutive în play-out care a reuşit să scoată echipa şi de pe meciurile de baraj.

ADVERTISEMENT

CS Mioveni a învins de trei ori în trei meciuri pe Dinamo în acest sezon: 1-0 în turul sezonului regulat, 2-1 retur şi 2-0 în play-out (unică manşă). În plus, echipa piteşteană a câştigat şi în primul amical al iernii cu Dinamo, 1-0 la Buftea.

  • 24 de înfrângeri a suferit Dinamo în acest sezon
  • 12 puncte despart Dinamo de CS Mioveni
ADVERTISEMENT