Carousel hot news

Cum a făcut un copil cel mai tare transfer de la STEAUA!

George Ţucudean a decis să semneze cu Steaua pentru a-şi putea creşte în ţară băieţelul născut acum 3 luni...
15.02.2015 | 00:04

George Ţucudean a decis să semneze cu Steaua pentru a-şi putea creşte în ţară băieţelul născut acum 3 luni

STEAUA. „Roş-albaştrii” au reuşit să perfecteze, după a doua tentativă, transferul lui George Ţucudean. După ce în primăvara anului 2014 Laurenţiu Reghecampf nu a reuşit să îl convingă pe jucătorul în vîrstă de 23 de ani să semneze cu gruparea din Ghencea, de această dată soţia antrenorului lui Al Hilal, Anamaria Prodan Reghecampf, a avut succes. Chiar dacă misiunea nu a fost nici acum uşoară, tranzacţia s-a perfectat şi datorită unui motiv foarte important. FANATIK a aflat că acesta nu a constat în satisfacerea unui salariu mult mai mare sau posibilitatea de a juca mai multe meciuri pentru a reveni, eventual, în atenţia selecţionerului Anghel Iordănescu.

Pretexte de plecare

STEAUA. Surse din anturajul lui George Ţucudean au dezvăluit pentru FANATIK că transferul fotbalistului în vîrstă de 23 de ani s-a perfectat mai ales datorită copilului jucătorului, un băieţel născut în urmă cu 3 luni. „La mijlocul lunii noiembrie, în viaţa lui George s-a întîmplat unul dintre cele mai fericite evenimente. Soţia sa a adus pe lume un băieţel, iar acest lucru l-a făcut pe George să se schimbe şi mai mult în relaţia sa cu familia. Concret? După ce el i-a pus numele copilului George Maximilian, împreună cu soţia au decis că nu este bine să îl crească departe de familia sa din România. |n aceste condiţii, fiind şi nemulţumit că nu prea juca la Charlton, deşi cîştiga acolo un salariu foarte bun, George a căutat tot felul de pretexte să plece din Anglia. Cum Anamaria Prodan Reghecampf a ştiut să negocieze foarte bine cu conducătorii lui Charlton Athletic, fosta echipă din Anglia, atunci împrumutul la Steaua s-a concretizat”, ne-a dezvăluit un apropiat al jucătorului.

tucudean_copil

STEAUA. Opţiune de 1 milion de euro

STEAUA. Tranzacţia s-a perfectat, iar jucătorul va încasa în Ghencea un salariu de 120.000 de euro pe an, restul de pînă la 700.000 de lire sterline fiind susţinut de conducerea lui Charlton. Împrumutul a fost parafat pentru o perioadă de un an şi jumătate, urmînd ca „roş-albaştrii” să beneficieze de prima opţiune la un transfer definitiv pentru suma de 1 milion de euro. „George este un fotbalist profesionist, iar acum are un copil pe care nu i-l vor creşte suporterii! Trebuie să se gîndească la tot ce este mai bine pentru cel mic şi pentru familia lui. |n decursul anilor s-au văzut treceri de la Real Madrid la Barcelona, de la Inter Milano la AC Milan, iar exemplele ar putea continua. Nu trebuie să privim ca pe o trădare această trecere a lui Ţucudean la Steaua, deoarece nu îşi are rostul”, a comentat Anamaria Prodan Reghecampf.

Se va ocupa de afacerile familiei

STEAUA. FANATIK a aflat că, după ce îşi va încheia cariera de jucător profesionist, George Ţucudean nu va mai continua în fotbal. „George nu are de gînd sub nici o formă să se apuce de antrenorat sau să ocupe o funcţie de conducere la vreun club. După cîte a spus el, vrea să se ocupe de afacerile familei. Va prelua de la tatăl şi bunicul său conducerea business-urilor din agricultură şi pe cele cu mobilă. Este extrem de ataşat de tată şi de bunic. Acesta din urmă se află momentan plecat pentru o perioadă în Germania, tot cu rezolvarea unor treburi pentru firmele lor”, ne-a spus o sursă din anturajul proaspătului stelist.

Ferrari de 200.000 de euro

STEAUA. Este foarte cunoscut faptul că George Ţucudean provine dintr-o familie extrem de înstărită, iar bunicul său îi făcea mereu cadou cîte o maşină luxoasă atunci cînd reuşea să marcheze, la UTA sau la Dinamo, un număr de goluri stabilit încă de la începutul competiţiei. În aceste condiţii, noul jucător al Stelei a fost văzut de foarte multe ori, atunci cînd se afla la Bucureşti, la volanul unui Ferrari care costă 200.000 de euro. „Conduc cu plăcere această maşină. Mă uitam des la televizor atunci cînd pentru Ferrari concura Michael Schumacher”, a comentat în urmă cu ceva timp Ţucudean.

„George este un fotbalist profesionist, iar acum are un copil pe care nu i-l vor creşte suporterii! Nu trebuie să privim ca pe o trădare această trecere a lui Ţucudean la Steaua” (Anamaria Prodan Reghecampf)

120.000 de euro îi suportă Gigi Becali lui Ţucudean din salariul său de 700.000 de lire sterline de la Charlton

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 854. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri