Fotbal intern

Nu doar FC Voluntari l-a vrut pe Ahmed Bani, de la Dinamo: „Și CFR Cluj s-a interesat de el”

04.01.2021 | 16:38
Nu doar FC Voluntari la vrut pe Ahmed Bani de la Dinamo Si CFR Cluj sa interesat de el
ADVERTISEMENT

FC Voluntari nu este singura echipă la care putea ajunge Ahmed Bani (18 ani). Suporterii-acționari de la Dinamo au blocat transferul la gruparea ilfoveană, dar mijlocașul a fost și ținta lui CFR Cluj.

Bani este în vizorul ilfovenilor încă din luna august, managerul Ioan Andone dezvăluind că atunci au început primele discuții pentru transferul tânărului dinamovist și că Dorin Șerdean și Cosmin Contra au fost și ei implicați în negocieri.

ADVERTISEMENT

Mustafa Akram Bani, tatăl și impresarul lui Ahmed Bani, a luat cuvântul și a discutat despre situația în care se află fiul său.

Ahmed Bani a fost dorit de CFR Cluj. Tatăl fotbalistului a confirmat: „Discuții au fost cu patru echipe”

„Eu spun că este bine (n.r. că a rămas la Dinamo) pentru că este dinamovist, plângea când a văzut că pleacă de acolo. Este la acest club de la 6-7 ani, a crescut acolo şi iubeşte echipa, normal. Dar trebuie să joace. De aceea voia să plece.

ADVERTISEMENT

Nimeni nu-ţi oferă vreo garanţie (n.r. că va juca) şi nici nu ar fi normal aşa ceva. Dar speră să primească mai multe şanse pentru a demonstra că merită să joace. Pentru Dinamo eu am termen de comparaţie cu ceilalţi tineri care au primit mai multe ocazii. Nu e normal să dau nume, copiii nu au nicio implicare, dar asta e realitatea”, a declarat Mustafa Akram Bani, conform Digi Sport.

Tatăl mijlocașul a rămas dezamăgit de faptul că fiul său a evoluat puține minute sub comanda lui Jerry Gane.: „După ce a venit Jerry (n.r. antrenorul Ionel Gane) speram că va fi altfel. Dar nu a fost. Repet, eu nu critic strategia antrenorului, indiferent care este acela, pentru că poate are altă viziune, una în care un jucător sau altul nu se încadrează. Dar dacă Andrei nu se încadrează, e normal să caute să joace în altă parte. Corect? Mie mi s-a părut un pic de răutate la el, dar poate că sunt subiectiv, sunt tatăl lui”.

ADVERTISEMENT
  • 6 meciuri în campionat și 1 meci în Cupa României, atât a evoluat Ahmed Bani în acest sezon.

FC Voluntari nu este singura echipă care îl dorește pe Bani. Conform tatălui său, mijlocașul este pe lista de achiziții a patru echipe din Liga 1.

„Discuţii au fost cu patru echipe. Are 18 ani, este convocat la U19, nu e nimic surprinzător. Au fost discuţii cu Astra, Voluntari, CFR şi Botoşani. El este în ultimul an la liceu, trebuie să dea Bacalaureatul şi apoi să intre la facultate, iar trecerea la Voluntari nu l-ar fi bulversat.

ADVERTISEMENT

În plus, poate că Bogdan Andone îi oferea mai multe şanse să joace. Pentru el asta e cel mai important ca să crească în valoare. Să fie pe teren, să se lupte cu jucători puternici. Pentru a vedea dacă eşti bun sau nu trebuie să fii pe teren, la meciuri”, a adăugat Mustafa Akram Bani.

ADVERTISEMENT