Fotbal international

HAGI 50 / Nu doar Hagi schimbă ”prefixul”, ci şi RONALDO! Şi-a făcut un CADOU de 2.000.000 €!

Nu doar Gică Hagi schimbă prefixul astăzi, ci şi Cristiano Ronaldo. Deţinătorul ”Balonului de Aur” împlineşte pe 5 februarie 30 de ani. În aceeaşi zi cu Hagi şi Ronaldo, Neymar îşi...
05.02.2015 | 14:00
HAGI 50  Nu doar Hagi schimba prefixul ci si RONALDO Sia facut un CADOU de 2000000  E
ADVERTISEMENT

Nu doar Gică Hagi schimbă prefixul astăzi, ci şi Cristiano Ronaldo. Deţinătorul ”Balonului de Aur” împlineşte pe 5 februarie 30 de ani. În aceeaşi zi cu Hagi şi Ronaldo, Neymar îşi sărbătoreşte şi el ziua de naştere. Starul lui Barcelona împlineşte 23 de ani.  Tot astăzi, Sven Goran Eriksson împlineşte 67 de ani, Carlos Tevez -31, Cesare Maldini – 83, Giovanni van Bronckhorst – 40 şi Rodrigo Palacio -33.

Cristiano Ronaldo – 30 de ani

Tot pe 5 februarie, dar cu 20 de ani mai tîrziu decît Hagi, în 1985, se năştea Cristiano Ronaldo, proaspătul cîştigător al Balonului de Aur. Starul lui Real Madrid a intrat în istoria fotbalului portughez, fiind primul jucător din această ţară care a cîştigat de 3 ori prestigiosul trofeu. De asemenea, este primul jucător din Portugalia care a jucat pentru Manchester United. Toate bune şi frumoase pînă la Irina Shayk… Celebrul cuplu şi-a luat adio unul de la altul după Revelion, iar acum Cristiano Ronaldo îşi fa sărbători ziua de naştere singur. Acesta şi-a făcut un cadou în valoare de 2.000.000 de euro cu ocazia schimbării prefixului – o casă în Lisabona!

ADVERTISEMENT

Cristiano-estrenara-casa-en-el_54426838449_54115221152_960_640

Totul i se datorează unui coechipier

Unul dintre cele mai importante momente din viaţa lui Cristiano Ronaldo s-a petrecut în copilăria jucătorului. Chiar starul lui Real Madrid a povestit evenimentul: “Jucam la grupa de copii la o echipă din Portugalia. Au venit reprezentanţii clubului Sporting la antrenamentul nostru şi au spus că acela care va marca cele mai multe goluri va fi luat la Academia lor. Am cîştigat meciul cu 3-0. Eu am marcat primul gol, iar un coleg, Albert Fantrau, a marcat golul secund. La un moment dat, Albert a scăpat singur cu portarul, l-a driblat, dar în loc să trimită mingea în poarta goală, a preferat să-mi paseze, iar eu am marcat. Sporting m-a luat pe mine la echipă. După meci m-am dus la el şi l-am întrebat de ce nu a dat  gol. Răspunsul lui m-a impresionat: PENTRU CĂ EŞTI MAI BUN!”

După mulţi ani, un jurnalist s-a dus la casa lui Albert şi l-a întrebat despre întîmplarea povestită de Ronaldo, iar portughezul a confirmat-o. De asemenea, a spus că după acel meci s-a lăsat de fotbal şi că este şomer. Ziaristul a fost surprins să audă că nu munceşte, mai ales că avea o maşină foarte scumpă şi o vilă impresionată. Întrebat cum de îşi permite aceste lucruri, Albert i-a spus adevărul: “Tot ce vezi am primit de la Cristiano”

ADVERTISEMENT

m1dntnsmfvlfluz34wr1

Moartea tatălui l-a scăpat de puşcărie

Un alt moment marcant din viaţa lui Cristiano Ronaldo s-a petrecut în 2005, la doar o lună după ce tatăl său a murit din cauza alcoolului. Portughezul a fost arestat de poliţia engleză, deoarece era bănuit că ar fi violat două tinere. Tînărul jucător avea doar 20 de ani, iar femeile au declarat că le-ar fi forţat să întreţină relaţii sexuale cu el. Scăparea portughezului a venit după ce acestea s-au încurcat în declaraţii, una dintre ele spunînd că Ronaldo băuse alcool. Ulterior s-a dovedit că nu este adevărat, principalul motiv fiind faptul că Ronaldo era marcat de moartea tatălui său, care era alcoolic, iar portughezul nu consuma niciodată alcool.

cr7family

Neymar – 23 de ani

Pe 5 februarie 1992 s-a născut Neymar. Hagi împlinea 27 de ani atunci, iar Cristiano Ronaldo – 7. Fotbalistul nu poate sărbători împlinirea celor 22 de ani aşa cum se cuvine. Neymar este accidentat, lipsind de ceva vreme de la Barcelona şi, de altfel, se află şi în plin scandal. Tatăl său, împreună cu Sandro Rosell, fostul preşedinte al Barcelonei, au orchestrat transferul de la Santos la gruparea catalană. Fiscul din Spania a demarat o anchetă, iar lucrurile nu se anunţă deloc roz.

ADVERTISEMENT

Putea fi coleg cu Cristiano Ronaldo!

Duminică, 26 martie 2006, Real Madrid a cîştigat cu 4-0 împotriva lui Deportivo, un meci contînd pentru campionatul de copii şi juniori. În acea zi, în caseta tehnică a fost trecut un copil de 14 ani din Brazilia. Trei zile mai tîrziu, băiatul a semnat cu Real Madrid, iar contractul său a fost înregistrat de Federaţia spaniolă. Copilul de 14 era chiar Neymar, actualul star al Barcelonei.

Jucătorul brazilian a stat timp de două săptămîni la Real Madrid şi a captivat toţi antrenorii de la acea vreme prin calităţile sale tehnice.
Dacă Real Madrid ar fi fost de acord să plătească 60.000 de euro agentului lui Neymar de la acea vreme, probabil brazilianul era acum îmbrăcat în tricoul lui Real. Nu s-a întîmplat aşa, iar Neymar cel mic s-a întors în Brazilia după doar două săptămîni petrecute în capitala Spaniei. Şapte ani mai tîrziu a semnat cu Barcelona, iar în schimbul său Santos a încasat 57 de milioane de euro.

ADVERTISEMENT

neymar

Ofertat să devină cîntăreţ!

Microfonul nu îi este cu mult mai străin ca mingea! Neymar a cîntat alături de Michel Tello în mai multe concerte pe care le-a susţinut interpretul brazilian. Chiar a apărut într-un videoclip care a făcut senzaţie printre adolescenţii de pe Copacabana. La un moment dat, Neymar a fost asociat cu Justin Bieber, cîntăreţul canadian care face furori în SUA. Lucrurile puteau lua o întorsătură care să-i rotunjească serios profiturile lui Neymar. O casă de producţie din America de Sud i-a propus brazilianului o colaborare. Fotbalistul Barcelonei trebuia să ”scoată” un album pe piaţă. Casa de producţie i-a găsit şi un compozitor cu nume din Brazilia şi chiar i-a oferit şansa să meargă într-un turneu muzical prin Europa. Neymar a refuzat politicos, motivînd că fotbalul este principala sa iubire. Cine ştie, după ce îşi va agăţa ghetele în cui, ar putea urma o carieră muzicală.

michel-telo-neymar-ai-se-eu-te-pego

ADVERTISEMENT
Tags: