Sport

Nu e fantezie, să fie magie! Biletul de week-end poate transforma 20 de lei într-un câștig de peste 45.000 de euro

Biletul de week-end, cu meciuri de fotbal programate sâmbătă și duminică în cele mai puternice campionate ale Europei, ar putea aduce un profit de peste 45.000 de euro
30.03.2022 | 20:39
Nu e fantezie sa fie magie Biletul de weekend poate transforma 20 de lei intrun castig de peste 45000 de euro
Cu biletul de week-end, care are un potențial câștig de peste 45.000 de euro, ați putea da marea lovitură la pariuri. foto. colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

După o pauză de două săptămâni cauzată de partidele echipelor naționale, fotbalul adevărat revine în acest week-end cu etapele programate în cele mai puternice campionate ale Europei. FCSB – Universitatea Craiova, Dortmund – RB Leipzig sau Barcelona – Sevilla sunt doar trei dintre cele mai interesante meciuri care se vor juca sâmbătă și duminică și pe care noi le-am luat în calcul pe biletul ce ne poate aduce un profit fabulos, de peste 45.000 de euro.

Cu o miză de doar 20 de lei, biletul de week-end ar putea aduce un profit de peste 45.000 de euro

În week-end, scoatem bagheta magică și încercăm să dăm marea lovitură la pariuri. Așa cum procedăm mai mereu la final de săptămână, vă propunem un nou superbilet, cu un câștig de peste 230.000 de lei (peste 45.000 de euro), care vă poate asigura liniștea financiară o perioadă îndelungată. Chiar dacă pare ușor fantezist la prima vedere, merită să ne asumăm riscurile, mai ales că și miza aleasă, de doar 20 de lei, nu este una care să producă daune mari în cazul unui nedorit eșec.

ADVERTISEMENT

De data aceasta ne-am oprit asupra a 17 meciuri, dar profitul va fi unul fabulos, mai ales că vom beneficia și de Super Bonusul de 60% oferit de Superbet, în valoare de aproape 87.000 de lei.

Pentru a pune mâna pe un asemenea câștig, ne trebuie doar puțină inspirație și un dram de noroc, ingrediente fără de care nu poți avea succes la pariuri. Iar cele mai bune exemple sunt un parior care a luat 17.000 de euro cu un bilet-extraterestru, format din trei scoruri corecte, dar și un jucător super inspirat care a salvat un câștig de 32.500 de lei activând opțiunea cash-out la momentul potrivit.

ADVERTISEMENT

În plus, în ajutor vă vine și super oferta de la Superbet. Profitați acum de ea și puteți să vă umpleți buzunarele cu o sumă importantă, care să vă scutească de griji pentru o bună perioadă.

Cotă de 2,05 de la Manchester United – Leicester pentru un câștig de peste 45.000 de euro cu biletul de week-end

Cum prima ligă engleză este, probabil, cea mai spectaculoasă din lume, era normal ca meciurile programate în acest week-end în Premier League să își găsească un loc important pe biletul nostru de pariuri, cu un câștig potențial de peste 45.000 de euro. Începem sîmbătă în forță cu un Burnley – Manchester City (cotă 1,70 pentru combinația „2&3+”), continuăm cu Chelsea – Burnley (cotă 1,60 pentru combinația „1&2+”) și Manchester United – Leicester (cotă 1,70 pentru combinația „GG&3+”) și terminăm duminică seara cu Tottenham – Newcastle (cotă 1,95 pentru „GG”).

ADVERTISEMENT

Și La Liga are locul ei de cinste pe biletul nostru, cu Real Madrid, Barcelona și Sevilla singurele formații rămase în lupta la titlu. Principalii favoriți, madrilenii nu mai au voie să facă niciun pas greșit de acum încolo, după umilința suferită pe „Bernabeu” în fața Barcelonei, și mergem pe mâna lor în deplasarea de la Celta Vigo (pronostic „X2&2+”, la o cotă de 1,65). Duminică, în șocul etapei, catalanii și andaluzii se vor afla față în față, pe „Camp Nou”, meci în urma căruia vom afla echipa care rămâne să se bată în continuare la titlu cu „albii” lui Ancelotti. Trupa lui Xavi este într-o mare revenire de formă, mai ales din punct de vedere ofensiv, așa că nu e exclus să înscrie cel puțin două goluri, pronostic ce este cotat la Superbet cu 1,65.

Cele mai interesante partide programate în această etapă din Bundesliga sunt sâmbătă, când evoluează granzii Bayern München și Borussia Dormund. Bavarezii se deplasează pe terenul lui Freiburg (cotă 1,60 pentru „2&2+”), în timp ce „galben-negrii” primesc vizita lui RB Leipzig (cotă 1,85 pentru „GG&3+”). Etapa se încheie duminică după amiaza cu un alt joc extrem de interesant, Mönchengladbach – Mainz, de unde vă propunem o cotă de 1,75 aferentă pronosticului „1X&2+”.

ADVERTISEMENT

De spectacol cu goluri multe ne așteptăm să avem parte și în Serie A, de unde am ales pentru biletul nostru meciurile Lazio – Sassuolo (cotă 1,55 pentru „3+”) și Atalanta – Napoli (cotă 1,72 pentru „GG”).

bilet 30martie_1 ok
Biletul de pariuri din week-end

Și nu uitați nici de oferta spectaculoasă de la Superbet! Puteţi profita acum de ea și veți avea o şansă în plus să dați o super lovitură cu meciurile de sâmbătă și duminică din fotbalul european.

Câștig de 45.000 de euro pe biletul de week-end cu ajutorul unei cote de 1,85 de la FCSB – Universitatea Craiova

FCSB – Universitatea Craiova este singura partidă din Liga 1 selectată pe biletul de week-end, dar cota pe care v-o propunem este una extrem de tentantă. „Roș-albaștrii” au revenit neașteptat în lupta la titlu cu CFR Cluj și nu pot rata această oportunitate, așa că vom merge pe o combinație „1X&2+” ce ne aduce un multiplicator de 1,85 al potențialului câștig.

Nici Ligue 1 nu avea cum să lipsească de pe biletul nostru, alegerile pentru acest final de săptămână fiind Lille – Bordeaux (cotă 1,40 pentru combinația „1X&2+”) și PSG – Lorient (cotă 1,52 pentru combinația „1&3+”).

Din prima ligă olandeză ne-am oprit asupra partidelor în care evolează granzii campionatului și am optat pentru variantele „2&3+” (cotă 1,55) la Groningen – Ajax Amsterdam și „3+” (cotă 1,77) la Twente – PSV Eindhoven. Biletul se încheie cu o cotă de 1,72 oferită de Superbet pentru combinația „GG&3+” la derby-ul Basel – Young Boys Berna, din prima divizie elvețiană.

bilet 30martie_2 ok
Biletul de pariuri din week-end

Din cele 17 meciuri selectate am obținut o cotă de 7.594, iar cu miza de 20 de lei puteți obține un câștig de peste 230.000 de lei, adică 45.000 de euro. Puteți să puneți biletul așa cum l-am conceput noi, dar aveți și posibilitatea să alegeți ce meciuri doriți, lucru valabil și în cazul mizei.

În plus, în ajutor vă vine și oferta spectaculoasă de la Superbet, iar dacă veți profita acum de ea aveți șansa să dați marea lovitură la pariuri cu partidele programate sâmbătă și duminică în cele mai puternice campionate ale Europei.

ADVERTISEMENT