Nu e glumă! Doi poliţişti au furat şpaga unui coleg

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
02/08/2016, 19:57
Nu e glumă! Doi poliţişti au furat şpaga unui coleg

Trei politisti din Ilfov sunt cercetati pentru trafic de influenta, dare sau luare de mita, intr-un caz iesit din comun. Unul dintre ei urma sa primeasca o spaga pentru a clasa un dosar, dar ceilalti doi… si-au oprit o parte din bani.

Conform unui comunicat remis presei marti de Directia Generala Anticoruptie (DGA), totul a pornit de la o femeie care in luna martie a fost prinsa in timp ce conducea sub influenta bauturilor alcoolice.

Aceasta a apelat la o prietena careia i-a dat 1.500 de euro pentru ca, la randul ei, sa ii dea mai departe politistului de care depindea clasarea dosarului.

Prietena nu avea influenta directa asupra acestuia din urma, asa ca a apelat la un alt politist. Acesta si-a oprit 900 de euro partea lui si a dat unui alt politist implicat in acest dosar restul de 600 de euro.

La randul sau, acesta si-a oprit 200 de euro, astfel incat la politistul de care depindea clasarea dosarului au mai ajuns doar 400 de euro din mita initiala.

Cel de-al treilea politist “a intocmit referatul cu propunere de clasare privind-o pe P.M. la data de 23.05.2016, la scurt timp de la momentul primirii banilor”, se arata in comunicatul citat.

Soferita si politistul care a clasat dosarul au fost retinuti pentru 24 de ore si urmeaza sa fie prezentati in fata instantei cu propunere de arestare preventiva, in timp ce prietena si primii doi politisti implicati in neobisnuitul circuit financiar sunt cercetati sub control judiciar.

“In dosarul instrumentat sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Ilfov s-a beneficiat de sprijin din partea Directiei de Operatiuni Speciale”, se mai precizeaza in comunicatul DGA.

sursa: ziare.com

Ştirea MOMENTULUI

Soţia lui Julio Baptista e campioană! Silvia Nistal, spanioloaica care va încinge Liga 1 Betano. Galerie foto

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×