Nu-i e jenă cu trecutul: “Am spălat vase şi am şters mese la o pensiune de la munte”

Acum este unul dintre cei mai iubiti solisti si are bani suficient incat sa nu mai fie nevoit sa mai munceasca. In copilarie, insa, Mihai Traistariu a trait intr-o saracie lucie, motiv pentru care, la...
25.08.2013 | 13:33
Nui e jena cu trecutul Am spalat vase si am sters mese la o pensiune de la munte
Acum este unul dintre cei mai iubiti solisti si are bani suficient incat sa nu mai fie nevoit sa mai munceasca. In copilarie, insa, Mihai Traistariu a trait intr-o saracie lucie, motiv pentru care, la varsta adolescentei, a hotarat sa se angajeze. Sezonier, ce-i drept, la cabana Dochia, din masivul Ceahlau, iar banii castigati i-a cheltuit tot acolo, la distractie.

Nu-i este nici o secunda rusine cu trecutul sau si poate aceasta este cea mai mare calitate a lui Mihai Traistariu. Talentul si munca l-au propulsat direct in topul celor mai solicitati artisti autohtoni, castigurile fiind direct proportionale cu notorietatea de care se bucura. Si, daca acum poate face si cinci-sase mii de euro pe seara, in copilarie si adolescent, familia lui abia daca avea bani de mancare, ca de haine sau de discoteca nici nu se pune problema.

Si, asa se face ca, la 16 ani, Mihai a hotarat sa se apuce de munca: “Am plecat impreuna cu fratele meu la cabana Dochia din Ceahlau si am munzit acolo. Am fost si barman si ospatar, am spalat si vase, am sters si mese si am stat acolo cateva saptamani. Banii pe care i-am castigat i-am cheltuit tot acolo. Dar asta era singura noastra sansa ca sa putem avea parte de o excursie. A fost frumos, am amintiri frumoase de acolo. Nu m-am ferit niciodata de munca. Noi am fost saraci, asa ca am invatat sa apreciem valoarea banilor. In rest, mai participam la festivaluri, mai erau si premii in bani, dar sume mici”, a povestit Traistariu, pentru WOWbiz.ro. In anul 2008, insa, soarta avea sa i se schimbe radical, odata cu debutul in muzica, marea sa pasiune. Alaturi de Costi Ionita si de Dorin Topala a infiintat trupa Valahia, iar de atunci totul este istorie. Acum, pe langa muzica, Mihai s-a implicat si in afaceri, avand o firma de taxi, in Constanta, destul de profitabila, mai ales in perioada sezonului estival.

Sursa: WowBiz