Life

„Nu e lapte și miere” la Te cunosc de undeva. Cu ce jurați a avut WRS divergențe

WRS, reprezentatul României la Eurovision 2022, a vorbit despre implicarea în show-ul Te cunosc de undeva. Cu ce jurați a avut divergențe?
21.09.2022 | 12:18
Nu e lapte si miere la Te cunosc de undeva Cu ce jurati a avut WRS divergente
WRS a spus ce probleme a întâmpinat la Te cunosc de undeva. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

WRS a făcut dezvăluiri despre participarea la Te cunosc de undeva. A ales să facă parte din show deși avea mai multe oferte, dar recunoaște că nu este deloc ușor. Pe lângă multele ore de filmare, apar divergențe și în momentul jurizării.

WRS, divergențe cu jurații Te cunosc de undeva. Ce l-a supărat pe cântăreț

Deși abia anul acesta, odată cu participarea la Eurovision, a devenit cunoscut, WRS a muncit încă de mic pentru visul său. La început, s-a axat pe dans și a făcut parte din mai multe trupe de balet, unele care au apărut în emisiuni consacrate.

ADVERTISEMENT

Din acest motiv, primele divergențe pe care le-a avut la Te cunosc de undeva au fost cu Andreea Bălan, care jurizează tocmai ceea ce ține de mișcarea scenică.

WRS a declarat că au existat câteva clinciuri și că s-a simțit nedreptățit, momente care se vor vedea într-o ediției viitoare a show-ului.

ADVERTISEMENT

„Eu fiind dansator de foarte mulți ani, cu Andreea am avut așa niște…Mi-aș fi dat drumul la gură, erau clinciuri. Am zis, ‘Calmează-te, calmează-te!’.

O să vedeți într-o emisiune. În ochii mei se vede că…dacă sar peste masa asta de jurați acuma… Ne-au spus câteva. Și Ozana ne-a taxat într-o emisiune. Nu e totul lapte și miere. Trebuie să știi să încasezi”, a declarat WRS la Antena Stars. 

ADVERTISEMENT

Totodată, ce i s-a părut dificil artistului a fost faptul că sunt necesare multe ore de filmare, dar și că nu știa cum o să reacționeze publicul atunci când o să ajungă să-l cunoască și în spatele scenei.

„Barierele le-am simțit. E mai mult ideea de reality din spate. Aveam emoții, nu știam. Eu sunt ăsta foarte perfecționist pe scenă.

ADVERTISEMENT

Lucrez pentru alea trei minute, însă se filmează foarte mult și pe canapea și în culise. Și eram,’ poate o dau în bară, poate nu mă place lumea ca omul care sunt acolo în spate, poate sunt răutăcios’..”, a adăugat WRS.

Cum a ajuns WRS să participe la Te cunosc de undeva?

La Te cunosc de undeva, WRS face echipă cu Emilian, chiar dacă nu se cunoșteau dinainte, au ajuns să se înțeleagă foarte bine. De asemenea, artistul a mărturisit că atunci când s-a decis să accepte proiectul, mai avea alte două propuneri.

„Mă bucur enorm și mă simt privilegiat să fiu în formatul ăsta de show. Vă zic sincer, primisem trei oferte de emisiuni în care să intru din toamnă și am zis clar Te cunosc de undeva.

Erau alte două de reality. Eu vreau să cânt, vreau să dansez. E cu make-up, cu nebunie. Nu mă dezamăgește, deja am filmat câteva ediții”, a explicat WRS.

 

ADVERTISEMENT