Nu e Man, nu e Moruţan! Cine e românul din top 60 cei mai talentaţi fotbalişti ai lumii

Georgeta Ganjulete    Mirela Apostol   
in Universitatea Craiova
11/10/2018, 15:40
Nu e Man, nu e Moruţan! Cine e românul din top 60 cei mai talentaţi fotbalişti ai lumii GALERIE FOTO
Românul din top 60 cei mai talentaţi fotbalişti ai lumii are doar 17 ani şi joacă în Bănie. Bucurie a jucătorilor de la Florin Tănase, Dennis Man, Ovidiu Popescu, Florinel Coman, Olimpiu Moruţan şi Dragoş Nedelcu

GEORGE COPOS A PROMIS CA REVINE LA RAPID!

Cand revine in Giulesti si detalii despre mega afacerea lui Copos numai in REVISTA FANATIK din ianuarie, la toate chioscurile din tara!

The Guardian a realizat topul celor mai talentaţi 60 de fotbalişti ai lumii, iar un jucător din Liga 1 Betano şi-a făcut apariţia printre aceştia. Nu e vorba de niciuna dintre “perlele” de la FCSB, Dennis Man sau Olimpiu Moruţan, ci despre un atacant în vârstă de 17 ani de la Universitatea Craiova.

Jovan Markovic este românul care face parte din topul celor mai talentaţi fotbalişti din lume, iar ziariştii de la The Guardian l-au descris ca jucătorul ce a marcat sute de goluri la juniori şi visează să ajungă pe urmele idollui său Zlatan Ibrahimovic.

Românul din top 60 de talente ale lumii, controverăs în privinţa vârstei

“Markovic s-a născut în Belgrad, dintr-un tată sârb şi o mamă româncă. Crescut de bunica maternă în România, Jovan a avut iniţial probleme din cauza înălţimii sale (era foarte înalt). Adversarii se întrebau adesea dacă are vârsta reală, iar federaţia română a fost nevoită să verifice la spitalul unde s-a născut Markovic pentru a stopa controversele.

Românul din top 60 cei mai talentaţi fotbalişti ai lumii se numeşte Jovan Markovic şi are şi cetăţenie sârbă. Captură din articolul realizat de The Guardian
Românul din top 60 cei mai talentaţi fotbalişti ai lumii se numeşte Jovan Markovic şi are şi cetăţenie sârbă

Markovic a înscris sute de goluri în ligile de juniori şi i-a fost oferit primul contract profesionist la Craiova în ziua în care a împlinit 16 ani. Şi-a făcut debutul la echipa de seniori într-un meci de Cupă, când avea 15 ani şi speră să calce pe urmele idolului său, Zlatan Ibrahimovic”, scriu cei de la The Guardian.

Jucătorul din Liga 1 în topul NextGen 2018, Jovan Markovic, a prins până acum de şapte ori echipa Universităţii Craiova în Liga 1 Betano, Supercupa României şi preliminariile Europa League, în ambele partide cu Leipzig din play-off.

Cine e românul din top 60 cei mai talentaţi fotbalişti ai lumii. Jovan Markovic desemnat omul meciului după meciul de fotbal dintre reprezentantele U17 ale cluburilor CS Universitatea Craiova şi FC Viitorul, contând pentru Supercupa României U17, desfăşurat pe Stadionul central Centrul Naţional de Fotbal din Mogoşoaia, sâmbătă 9 iunie 2018.
Cine e românul din top 60 cei mai talentaţi fotbalişti ai lumii. Jovan Markovic desemnat omul partidei la finalul meciului de fotbal dintre reprezentantele U17 ale cluburilor CS Universitatea Craiova şi FC Viitorul Constanţa
Închide ×