Sport

Nu e Mihăilă, și nici Mitriță! Ovidiu Bic a ales cel mai valoros jucător din Liga 1 alături de care a jucat

Ovidiu Bic a ales numele celui mai bun fotbalist alături de care a evoluat în cariera sa. Mijlocașul oltenilor a mărturisit că a împărțit vestiarul cu mulți jucători valoroși, însă Eric de Oliveira este preferatul său.
24.04.2022 | 09:52
Nu e Mihaila si nici Mitrita Ovidiu Bic a ales cel mai valoros jucator din Liga 1 alaturi de care a jucat
Ovidiu Bic, marcatorul eurogolului cu FCSB, impresionat de stilul de joc al unui fost coleg de la Gaz Metan Mediaș sursă foto:Razvan Pasarica sport pictures
ADVERTISEMENT

Ovidiu Bic, jucătorul care a revenit la Universitatea Craiova după împrumutul la formația israeliană Hapoel Ironi Kiryat Shmona, a declarat că Eric de Oliveira este cel mai bun fotbalist cu care a jucat în cariera sa. Cei doi au fost coechipieri la Gaz Metan Mediaș, „lanterna roșie” a Casei Pariurilor Liga 1.

Ovidiu Bic a ales cel mai bun jucător alături de care a evoluat: „O viziune a jocului extraordinară și o simplitate în teren pe care nu o vezi în Liga 1”

Marcatorul eurogolului din victoria Universității Craiova cu FCSB, scor 2-0, a desemnat numele celui mai bun jucător cu care a împărțit vestiarul unei echipe de club. Deși a fost coleg la formația din Bănie cu Valentin Mihăilă, Alexandru Cicâldău și Alex Mitriță, mijlocașul oltenilor a spus că fostul său coechipier de la Gaz Metan Mediaș, Eric de Oliveira, este cel valoros fotbalist alături de care a jucat.

ADVERTISEMENT

Execuția din meciul cu FCSB o consideri cea mai frumoasă reușită a ta?

– Nu prea am de unde să aleg, nu sunt un jucător care marchează atât de des. Cred că execuția din meciul cu FCSB a fost cea mai frumoasă, mai ales că a fost într-un derby.

Care consideri că a fost cel mai bun jucător cu care ai jucat?

– Îmi e greu să aleg, am jucat cu mulți jucători foarte buni, dar o să spun trei: Mitriță, Cicâldău și Eric. O să îl aleg pe Eric de Oliveira, pentru că e un jucător total diferit față de ceilalți, cu o viziune a jocului extraordinară și o simplitate în teren pe care nu o vezi în Liga 1.

ADVERTISEMENT

Cum s-a simțit atmosfera din teren la meciul cu CFR Cluj?

– O atmosferă extraordinară și un meci pe măsură, cu cinci goluri. A fost o atmosferă super frumoasă și ne bucurăm că am reușit să câștigăm.

Ai vreun model pe care îl urmezi în fotbal și de ce?

– Nu am un model pe care îl urmez. Sunt mai mulți jucători de la care încerc să învăț în fiecare zi, dar Andres Iniesta cred că este unul dintre cei mai buni mijlocași. Este un jucător pe care l-am simpatizat mereu

ADVERTISEMENT

Ce pasiune mai ai pe lângă fotbal? 

– Îmi place foarte mult Formula 1, sper să am ocazia să ajung într-o zi pe circuit. Îmi doresc să văd o cursă. Max Verstappen este pilotul meu favorit și îmi doresc să câștige și anul aceasta campionatul.

Universitatea Craiova a plătit 200.000 pentru transferul lui Ovidiu Bic de la Gaz Metan Mediaș

Ovidiu Bic a ajuns la Universitatea Craiova de la Gaz Metan Mediaș, în ianuraie 2018, iar formația din Bănie a plătit  suma de 200.000 de euro pentru transferul său. După doar o jumătate de sezon petrecută la echipa finanțată de Mihai Rotaru, mijlocașul a fost cedat sub formă de împrumut la Chindia Târgoviște.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul s-a întors după un an la Universitatea Craiova, însă nu s-a făcut remarcat în sezonul 2020-2021. La venirea lui Laurențiu Reghecampf, Ovidiu Bic a fost împrumutat pentru a doua oară de club în Israel, la Hapoel Ironi Kiryat Shmona, iar în această iarnă a revenit la formația din Bănie.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Argeș – Universitatea Craiova: 2,07 este cota pentru „ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT