Fotbal intern

Nu e nicio glumă: Gigi Becali a fost fotbalist la… Dinamo!

24.10.2018 | 13:58
Nu e nicio gluma Gigi Becali a fost fotbalist la Dinamo

Nu este nicio glumă! Gigi Becali a fost fotbalist la… Dinamo! Fostul patron al Stelei, actualul finanțator FCSB, a jucat în adolescență pentru marea rivală din Liga 1. A mers la antrenamente în „Groapa” din șoseaua „Ștefan cel Mare” și a visat că va îmbrăca, într-o zi, tricoul echipei de seniori a „câinilor”.

Gigi Becali a jubilat la fiecare triumf al echipei sale împotriva dușmanului de moarte Dinamo București. A clamat de nenumărate ori că își dorește retrogradarea formației de suflet a finului Cristi Borcea. Și-a manifestat public euforia când „câinii” au ratat intrarea în grupele Ligii Campionilor sau, mai nou, în play-off. „Totul pentru culori”. Culorile roșu și albastru. Știe și un copil pasiunea sa pentru Steaua/FCSB, în antagonism total cu dușmănia pentru Dinamo. Și totuși…

Nu e nicio glumă: Gigi Becali a fost fotbalist la… Dinamo!

Un lucru nu a negat Becali niciodată: frumusețea galeriei dinamoviste. De ce? Poate pentru că a fost jucător la… Dinamo București! Chiar el a recunoscut că a jucat pentru marea rivală din șoseaua „Ștefan cel Mare”! După ani și ani în care a ținut secretul bine ascuns, finanțatorul FCSB a deschis cutia amintirilor: „Eu am jucat fotbal la Dinamo în tinerețe”.

Gigi Becali a recunoscut chiar el că a jucat fotbal la marele dușman Dinamo în tinerețe!
Gigi Becali a recunoscut chiar el că a jucat fotbal la marele dușman Dinamo!

„Era cât de cât talentat, dar îl bătea vântul și cu pufoaica pe el!”, spune un fost antrenor. Cine este acesta, cum a ajuns marele stelist Gigi Becali să joace tocmai la marele „dușman istoric”, împreună cu cine din familia sa a îmbrăcat tricoul alb-roșu (!) și cine era cel mai bun dintre ei, poți afla numai din numărul pe octombrie al revistei FANATIK! Pe care îl găsești, dacă îl mai găsești!, la toate chioșcurile de difuzare a presei! Nu rata o ofertă de nerefuzat: 48 de pagini pline de exclusivități, plus, atenție, un supliment-surpriză la numai 5 lei!