Carousel hot news

“Nu e normal să i se ceară demisia lui Stoican. Nu a jucat el pe teren în acest meci!”

Marius Alexe a declarat la finalul partidei cu nu este normal ca suporterii să îi ceară demisia lui Flavius Stoican după doar trei meciuri. Totodată, atacantul dinamoviştilor speră că...
21.03.2015 | 23:00

Marius Alexe a declarat la finalul partidei cu nu este normal ca suporterii să îi ceară demisia lui Flavius Stoican după doar trei meciuri. Totodată, atacantul dinamoviştilor speră că suporterii vor veni în următoarele partide mult mai aproape de favoriţii lor.

“Am făcut un joc destul de bun în deplasare, dar din păcate rezulatul nu ne ajută. Am pierdut pe final. Este un moment greu pentru mine deoarece nu prea îmi iese jocul. Sper să trec peste acest impediment şi sper să îi facem pe suporteri să fie mult mai aproape de ei.

Acum am văzut că ne-au întors spatele atunci cînd am vrut să mergem către ei. Probabil sînt şi ei supăraţi, dar şi noi sîntem că nu ne iese jocul. Nu e normal ca lui Flavius Stoican să i se ceară demisia deoarece el a venit la echipă de puţin timp. Nu a pierdut el meciul, Noi l-am pierdut pentru că nu a jucat antrenorul nostru”, a spus Alexe.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri