Fotbal intern

Nu e o glumă! Cristiano Ronaldo, refuzat de două echipe din Liga 1 Betano. “Au zis că nu vor să-l ia!”

23.02.2019 | 18:21
Cristiano Ronaldo a fost refuzat de două echipe din Liga 1 Betano

Florin Manea, un agent de fotbalişti din România, susţine că Cristiano Ronaldo a fost refuzat de două echipe din Liga 1 Betano. Fiul lui regretatului Nae Manea a dezvăluit că l-a propus pe starul lui Juventus la două formaţii care evoluează în primul eşalon, le-a dat oficialilor cifrele lusitanului fără să le spună despre ce jucător este vorba, iar aceştia nu l-au dorit.

Florin Manea este de părere că echipele din Liga 1 Betano greşesc foarte mult când decid să transfere jucători doar uitându-se pe aplicaţia InStat şi nu urmăresc meciurile acestora.

Cum a fost refuzat Cristiano Ronaldo de două echipe din Liga 1 Betano

“Erau două echipe din România care lucrau numai aşa, cu aplicaţia asta, în InStat. Le-am dat cifrele, fără numele jucătorului, şi au zis că nu vor să îl ia. Jucătorul era Cristiano Ronaldo”, a declarat Florin Manea, conform Prosport.

Bucuria lui Cristiano Ronaldo după un gol înscris de Juventus

Florin Manea a dezvăluit şi că Onegnda şi Fabbrini au fost refuzaţi de oficialii de la Dinamo înainte ca aceştia să ajungă la FC Botoşani. Ştiu că nea Mircea (n.red. – Rednic) îşi ia singur jucătorii. Eu am încercat să duc un argentinian acolo, dar nu a vrut. Am vorbit şi cu Bălănescu (n.red. – secretarul general al lui Dinamo), dar asta e. Am vrut să îi duc şi pe Fabbrini şi pe Ongenda. În România se fac transferuri pe cifre, pe InStat. Fabbrini are 325 acum, în România, şi aşa ceva nu vezi foarte uşor în campionatul nostru… În Anglia era mai mic, dar era normal să fie aşa. Oricum, InStatul e orientativ, a mai spus Florin Manea pentru sursa citată mai sus.

Cristiano Ronaldo are 5 Baloane de Aur

Cristiano Ronaldo este unul dintre cei mai buni fotbalişti din lume. Lusitanul în vârstă de 34 de ani a adunat 28 de trofee la nivelul echipelor de club, dintre care 5 Ligi ale Campionilor. Mai mult, fotbalistul care a câştigat 5 Banloane de Aur şia  fost numit cel mai bun jucător al Europei a câştigat şi un titlu european, în 2016.