Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Nu e un model care să funcționeze la Dinamo!”. Gigi Becali și Dan Șucu, analizați de dinamovistul Eugen Voicu

Eugen Voicu a pus lupa pe Dan Șucu și pe Gigi Becali. Omul care conduce destinele lui Dinamo a făcut o comparație între el și omologii săi de la FCSB și Rapid.
20.03.2024 | 17:26
Nu e un model care sa functioneze la Dinamo Gigi Becali si Dan Sucu analizati de dinamovistul Eugen Voicu
„Nu e un model care să funcționeze la Dinamo!”. Gigi Becali și Dan Șucu, văzuți prin ochii lui Eugen Voicu. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Eugen Voicu i-a analizat la sânge pe Gigi Becali și Dan Șucu. Șeful lui Dinamo a făcut o comparție între modul său de a conduce clubul și cel al omoligilor de la FCSB, respectiv Rapid.

Eugen Voicu, despre Gigi Becali și Dan Șucu: „E nevoie de cluburi care obțin performanța pe teren”

Eugen Voicu, președintele Consiliului de Administrație al Red&White, companie care conduce Dinamo începând cu anul trecut, a făcut o caracterizare partenerilor săi de întrecere, Gigi Becali și Dan Șucu.

ADVERTISEMENT

(n.r. – Cum vi se pare domnul Șucu?) Cred că face un lucru bun din perspectiva managerială, dar aș vrea să comentez mai puțin ce se întâmplă în curtea celorlalți colegi.

Are un model de business corect și cred că Rapid va face performanță. (n.r. – Vă uitați cu ochi pozitivi la Rapid?) Da. Și este nevoie de asemenea modele și de asemenea cluburi care obțin performanța pe teren.

ADVERTISEMENT

Pentru că până nu de mult lucrurile se întâmplau și altfel. Că tot m-am văzut azi cu domnul Mircea Lucescu, mi-a povestit un pic cum era înainte de anii 90 și puțin după.

Deci, astăzi este nevoie de o administrare profesionistă în cât mai multe cluburi de fotbal. (n.r. – Oameni precum Șucu?) Sigur că da. (n.r. – Îl cunoașteți personal?) Îl cunosc. Nu suntem prieteni, dar avem o comunicare ok”, a declarat Eugen Voicu, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, show care live pe FANATIK.RO, luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

ADVERTISEMENT

Eugen Voicu despre Gigi Becali: „Nu facem ca el la Dinamo!”

Dacă Eugen Voicu, îl admiră pe Dan Șucu, boss-ul lui Dinamo nu poate spune același lucru și despre Gigi Becali, patronul FCSB-ului. (n.r. – Ce părere aveți despre Gigi Becali, un alt coleg de-al dumneavoastră?) Nu îl cunosc. E un alt model și n-aș vrea să comentez.

(n.r. – De ce, aveți o părere negativă?) Nu, e ceva ce noi nu facem și ne-am propus să facem la Dinamo și n-aș vrea să se înțeleagă că nu poate și acel model să funcționeze.

ADVERTISEMENT

El funcționează în anumiți parametri, dar cred că competiția în ceea ce privește organizarea unul club, azi ar fi Rapid, Dinamo și Farul. (n.r. – Sunați antrenorii să faceți echipa?) Nu, păi atunci ce rol au antrenorii? Nu sună nimeni din club.

Nici n-avem tendința asta. Nu ne interesează lucrul ăsta. Fiecare trebuie să își facă treaba pe felia lui. (n.r. – Ați avut vreodată imboldul ăsta, unul joacă mai prost de ce nu intră altul?) E foarte posibil. Probabil am avut, probabil trebuie schimbat cutare, dar antrenorul e cel care răspunde și știe de ce face un lucru sau altul și știe în ce stare e cel de pe margine pe care noi am vrea să îl punem în teren. Cine știe ce probleme sunt”, a adăugat Voicu.

Eugen Voicu I-A CARACTERIZAT pe Dan Sucu si Gigi Becali

ADVERTISEMENT