Life

„Nu era cazul să afle de asta”. Iulia Albu a dezvăluit prin ce a trecut fiica ei

Iulia Albu a făcut mărturisiri despre anul greu traversat de fiica sa. Adolescenta se află în fața primelor examene ce îi dictează viitorul.
27.06.2024 | 08:04
Nu era cazul sa afle de asta Iulia Albu a dezvaluit prin ce a trecut fiica ei
Iulia Albu, dezvăluiri despre perioada grea traversată de fiica sa. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Sinceră ca întotdeauna, Iulia Albu a vorbit despre momentele mai puțin fericite din viața fiicei sale. Mikaela, ajunsă la vârsta adolescenței, traversează acum o perioadă dificilă. Iar jurata de la Splash recunoaște că are emoții.

Iulia Albu, despre momentele dificile traversate de fiica sa

Iulia Albu este mama mândră a unei fiice adolescente. Chiar în această perioadă, Mikaela susține examenele de clasa a 8-a, perioadă grea pentru orice adolescent. Iar fata vedetei nu face excepție.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă a terminat cu media generală 9,50, Mikaela și-a îngrijorat puțin mama. „A avut Română. Este un copil care a terminat anul acesta cu 9.50 media generală. Și în momentul în care a ieșit puțin abătută de la examen, chiar m-am îngrijorat.

Pentru că este un copil bine pregătit. Dar emoțiile, anul ăsta nu a fost foarte simplu, așa cum bine știi. Și să sperăm că totul va fi bine”, a declarat Iulia Albu pentru cancan.ro. 

ADVERTISEMENT

Prin faptul că a fost un an greu, Iulia Albu face referire și la boala fostului soț. Mihai Albu suferă de cancer și a ales să-i spună Mikaelei despre boala cu care se confruntă. Vedeta consideră, însă, că ar fi fost mai bine ca adolescenta să nu știe.

„A fost un an greu, pentru că în primul rând a fost pregătirea Mikaelei. În al doilea rând, a fost vestea despre fostul meu soț. Ea nu era cazul să afle de asta cu două luni înainte de examen, dar asta a fost”, a adăugat Iulia Albu.

ADVERTISEMENT

Mike îi este de mare ajutor

Mikaela a făcut și meditații, pentru a obține notele dorite și a fi sigură că intră la liceul dorit. În plus, este un copil bun, ce nu le face probleme părinților, cu toate că Iulia Albu susține că îi seamănă întru totul, iar ea nu a fost chiar „tocilară”.

„Noi nu avem niciodată discuții în contradictoriu. Dacă ea are o problemă, eu găsesc o modalitate să i-o rezolv, nu îi reproșez faptul că a generat o problemă”, a menționat Iulia Albu, care nu se consideră un părinte bun, ci unul care face greșeli și lipsește, uneori, din viața copilului ei.

ADVERTISEMENT

O ajută și Mike, cu care Mikaela are o relație foarte apropiată încă de la început. „El este foarte apropiat de situație, mereu a fost. El este foarte implicat și prima dată când a văzut-o pe Mikaela a fost ceva la prima vedere.

E greu să găsești un bărbat care să se poarte cu un copil de parcă ar fi al lui. Dar el așa este, în afara momentelor pe care le-ați văzut cu toții la televizor. Dar care nu se întâmplă în viața reală”, a completat Iulia Albu.

ADVERTISEMENT
Tags:
Fiica lui Ilie Năstase s-a angajat în România! Cu ce se ocupă la...
Fiica lui Ilie Năstase s-a angajat în România! Cu ce se ocupă la 20 de ani frumoasa Alessia
Burleanu a lămurit problema noului selecționer: cum se va alege înlocuitorul lui Iordănescu
Burleanu a lămurit problema noului selecționer: cum se va alege înlocuitorul lui Iordănescu
Băiatul lui Gigi Becali s-a căsătorit în mare secret! Povestea de viață îngrozitoare...
Băiatul lui Gigi Becali s-a căsătorit în mare secret! Povestea de viață îngrozitoare a tânărului înfiat de patronal FCSB!
Petruţa a plătit 12.000 de euro pe meditaţii şi a fost admisă pe...
Petruţa a plătit 12.000 de euro pe meditaţii şi a fost admisă pe poziţia 71. După contestaţii, a ajuns respinsă, pe locul 422
O campioană mondială şi europeană la gimnastică, noua cucerire a lui Denis Alibec....
O campioană mondială şi europeană la gimnastică, noua cucerire a lui Denis Alibec. Imagini de senzaţie de pe plaja din Santorini
Bianca Drăgușanu, atac fără precedent împotriva lui Victor Slav, la 10 ani de...
Bianca Drăgușanu, atac fără precedent împotriva lui Victor Slav, la 10 ani de la divorț: „E mai mult influencer decât tată. Și am făcut un ditamai copilul care..."
BANI ÎN PLUS pentru 3 milioane de pensionari. Care va fi CEA MAI...
BANI ÎN PLUS pentru 3 milioane de pensionari. Care va fi CEA MAI MICA pensie
Schimbare importantă pentru pensionari. Când vor primi pensiile pe luna august
Schimbare importantă pentru pensionari. Când vor primi pensiile pe luna august
Acești șoferi nu mai au scăpare. Amenzile curg în ultima vreme
Acești șoferi nu mai au scăpare. Amenzile curg în ultima vreme
Simona Halep, ANUNŢUL momentului. A ales o publicaţie străină
Simona Halep, ANUNŢUL momentului. A ales o publicaţie străină
„În România sunt pregătiţi să-l primească”. Uciderea unui urs care a atacat un...
„În România sunt pregătiţi să-l primească”. Uciderea unui urs care a atacat un turist în Italia, oprită de activişti
Mara Bănică și Robert Turcescu, deranjați de profesorul de la Universitatea din București...
Mara Bănică și Robert Turcescu, deranjați de profesorul de la Universitatea din București care s-a îmbrăcat ca o femeie în fața studenților. „Cum să te prezinți în halul ăsta?”