Carousel hot news

“Programul lui Gică Popescu nu m-a convins!”

Lupta pentru şefia FRF se ascute pe zi ce trece, iar părerile oamenilor de fotbal sunt tot mai contrare odată cu apariţia a doi contracandidaţi pentru Gică Popescu. Team-managerului Oţelului...
05.12.2013 | 15:59
ADVERTISEMENT

Lupta pentru şefia FRF se ascute pe zi ce trece, iar părerile oamenilor de fotbal sunt tot mai contrare odată cu apariţia a doi contracandidaţi pentru Gică Popescu. Team-managerului Oţelului Galaţi, Narcis Răducan, este de părere că numele nu trebuie să conteze în această luptă, ci programul. Tocmai din acest motiv,  “Baciul” nu îl impresionează pe oficialul gălăţenilor.

“Gică Popescu e un nume, dar acest nume a fost făcut în cariera de fotbalist. A cochetat şi cu funcţia de preşedinte la Tîrgovişte, dar toate acestea trebuie dublate şi cu un anumit proiect. Sunt convins că este pregătit, am văzut şi modul în care a fost prezentat, dar nu este de ajuns. Cred că am trecut de etapa în care ne impresionăm doar dacă cineva are un brand în spate.

ADVERTISEMENT

Se vehiculează şi alte nume, Iordănescu, Porumboiu. Pot veni oameni care au făcut ceva în fotbalul românesc şi pot răsturna situaţia”, a spus Răducan la Dolcesport.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri