EROUL STANCIU: “Nu sînt liderul echipei şi nu decid eu preţul meu”

Daniel Vlad   
in Stiri sportive
27/07/2016, 00:04
EROUL STANCIU: “Nu sînt liderul echipei şi nu decid eu preţul meu”

STEAUA. Nicuşor Stanciu a declarat la finalul partidei de la Praga că obiectivul principal pentru el este să îşi ajute echipa să treacă de Sparta şi a mărturisit că la ora actuală nu este liderul Stelei.

STEAUA. “A fost un meci destul de greu, stiam că ne aşteaptă o partidă dificilă. Ne-am descurcat destul de bine, rezultatul este echitabil. Ne avantajează puţin egalul, şansele rămîn 50-50. Echipa lor e omogenă, au avut rezultate bune în Europa League.

Vom avea un meci greu la Bucuresti, sper să-l cîştigăm. Nu-mi ia foarte mult timp să mă antrenez pentru lovituri libere, rămîn de două ori pe săptămînă alături de colegi şi mă pregătesc suplimentar.

Nu sînt eu liderul Stelei, ne dorim cu toţii să ajungem în grupele unei competiţii europene. Trebuie să-i ajutăm pe cei nou-veniţi să se integreze, să înteleagă ce înseamnă Steaua. Trebuie să formăm o echipă cît mai repede şi să îndeplinim obiectivele pe care ni le-am propus.

Nu eu decid preţul meu, singurul gînd al meu e să ne calificăm în grupele Europa League sau Champions League. Doar la asta mă gîndesc. Dacă vom trece de Sparta Praga, nu cred că mai contează cu cine vom pica, orice se poate întîmpla. Avem şansele noastre şi ni le vom juca!”, a spus Stanciu.

Ştirea MOMENTULUI

Carlos Fortes îl acuză pe Gigi Becali că minte. “Nu e adevărat!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×