Sport

„Nu există rapidist care să nu fi plecat neînjurat din Giulești”. Primele reacții după anunțul lui Angelescu despre Niculae

Victor Angelescu a anunțat despărțirea dintre Rapid și Daniel Niculae, iar la SPOTLIGHT SUPERLIGA au apărut și primele reacții despre acest subiect.
21.05.2024 | 20:50
Nu exista rapidist care sa nu fi plecat neinjurat din Giulesti Primele reactii dupa anuntul lui Angelescu despre Niculae
După despărțirea de Daniel Niculae, urmează și plecarea lui Iacob de la Rapid? Sursa Foto: Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Vivi Răchită și Andrei Anghel au oferit primele reacții după anunțul făcut de Victor Angelescu legat de plecarea lui Daniel Niculae. Fostul președinte de la Rapid nu va mai colabora cu clubul din Giulești începând cu sezonul viitor.

Primele reacții după anunțul lui Angelescu despre Niculae

Gazda show-ului SPOTLIGHT SUPERLIGA a adus în discuție anunțul lui Victor Angelescu despre Daniel Niculae și a obținut și primele reacții despre acest subiect.

ADVERTISEMENT

“Daniel Niculae a venit în ziua meciului la stadion, a salutat pe toată lumea și apoi a plecat. Ce a vrut să spună autorul? Să menționăm și că Victor Angelescu a anunțat că Niculae nu va mai lucra la Rapid din sezonul viitor”, a spus moderatorul Alin Grigore.

Vivi Răchită este de părere că Daniel Niculae nu este unicul om de la Rapid care a greșit. Analistul FANATIK este de părere că acesta se va întoarce la echipă la un moment dat. Dar acest lucru după ce va trece perioada tensionată.

ADVERTISEMENT

“Probabil că el a vrut să spună că el este rapidist și că vine la stadion în ziua meciului, dar dacă nu mai este dorit, pleacă acasă. Eu cred că trebuie să accepte decizia acționarilor. Și mai cred că Daniel o să se întoarcă la Rapid, nu știu sub ce formă.

Se va uita tot ce a fost acum și nu cred că este vina lui în totalitate pentru ce s-a întâmplat în tot acel dosar cu fumigene și ce a fost acolo. Trebuia să fie mult mai atent și plătește, probabil, pentru că a fost unul dintre responsabilii tehnici.

ADVERTISEMENT

Bergodi, Angelescu și Niculae au fost cei care s-au ocupat de aducerea jucătorilor. Doi au plecat și a mai rămas Angelescu care e acționar, nu se poate da singur afară”, a declarat Vivi Răchită la SPOTLIGHT SUPERLIGA.

“Nu există rapidist care să nu fi plecat neînjurat din Giulești”

Pe lângă subiectul plecării lui Daniel Niculae de la Rapid, Andrei Anghel a discutat și despre situația lui Paul Iacob. Invitatul special de la SPOTLIGHT SUPERLIGA este de părere că fundașul nu mai are viitor în Giulești după conflictul cu galeria echipei.

ADVERTISEMENT

“Cred că trebuie să facem o diferență între galerie și masa de suporteri, pentru că sunt două lucruri diferite la Rapid. E normal să se întâmple asta la un club cu suporteri, nu doar cu fani.

Cred că Daniel Niculae trebuia să rămână în Giulești. Trebuie să ținem cont de faptul că nu există niciun rapidist care să fi plecat neînjurat din Giulești. Nu există. Probabil că acest lucru face parte din farmecul Giuleștiului.  Nu cred că va fi iertat vreodată Paul Iacob. Va trebui să suporte consecințele, dar cred că nu mai are viitor la Rapid. Niciodată.

Cred că își va putea găsi un alt angajament, dar la Rapid îi va fi foarte greu să facă performanțe, astfel în cât să ajute clubul și fanii să uite.  Au mai fost jucători care au avut conflicte cu galeria. Dar îți închideau gura cu ce făceau pe teren”, a spus Andrei Anghel la SPOTLIGHT SUPERLIGA.

Primele reacții după ce Victor Angelescu a anunțat despărțirea de Daniel Niculae

ADVERTISEMENT