Nu îi e frică de Lupescu: „Vreau să fiu preşedinte şi voi fi”

Eduard Popa   
in Stiri sportive
11/02/2018, 12:24
Nu îi e frică de Lupescu: „Vreau să fiu preşedinte şi voi fi”

Ionuţ Lupescu intră în lupta pentru şefia fotbalului românesc – VEZI DETALII AICI. Unul dintre contracandidaţii săi nu se va da însă la o parte.“Felicit pe oricine care doreşte ca prin candidatură să contribuie la reaşezarera fotbalului românesc. Eu îmi voi continua drumul pe care am pornit. Vreau să fiu preşedintele Federaţiei şi voi fi”, a declarat Marcel Puşcaş pentru Gazeta Sporturilor.

Reacţia lui Marcel Puşcaş vine în contradicţie cu aşteptările fostului preşedinte LPF, Dumitru Dragomir. Acesta afirma recent într-un interviu că Puşcaş îl va susţine pe Lupescu: „Convingerea mea este că Puşcaş, Prunea şi Balaj îi dau voturile lui Lupescu şi îl curăţă pe Burleanu.”

Lupescu, aliaţi de peste tot

În schimb un alt personaj important din fotbalul românesc care se gândea să candideze a anunţat că îl va susţine pe Lupescu la şefia FRF. Fostul arbitru internaţional Cristi Balaj a spus în exclusivitate pentru FANATIK.RO„Lupescu e cel mai indicat pentru acest post şi o soluţie incomparabil mai bună decât Burleanu” şi aşteaptă să poarte o discuţie cu acesta. 

De asemenea, fostul său coleg de la naţională, Florin Prunea, se arată încântat de decizia „Kaiserului”: „Mă bucur că Ionuţ a cedat în faţa rugăminţilor membrilor afiliaţi. A fost o presiune mare şi constantă pentru a-l convinge, pentru a ajuta fotbalul românesc. Pentru a candida la Federaţie a decis să renunţe la o poziţie foarte greu de câştigat la nivel de UEFA, pe care nimeni n-o va mai atinge prea curând. În 18 aprilie va fi cel mai important moment din fotbalul românesc după Revoluţie.”

5 candidaţi şi-au anunţat oficial dorinţa de a câştiga preşedinţia FRF: Răzvan Burleanu, Ionuţ Lupescu, Marcel Puşcaş, Sorin Răducanu şi Victoraş Iacob

Ştirea MOMENTULUI

Cum va arăta stadionul Steaua şi când e gata! Actele au fost semnate

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.