Fotbal intern

Nu îi e frică de Lupescu: „Vreau să fiu preşedinte şi voi fi”

Ionuţ Lupescu a anunţat oficial că va candida la şefia FRF. Unul dintre candidaţi îl felicită pe fostul internaţional, dar nu se va da la o parte.
11.02.2018 | 12:24
Nu îi e frică de Lupescu: „Vreau să fiu preşedinte şi voi fi”
ADVERTISEMENT

Ionuţ Lupescu intră în lupta pentru şefia fotbalului românesc – VEZI DETALII AICI. Unul dintre contracandidaţii săi nu se va da însă la o parte.“Felicit pe oricine care doreşte ca prin candidatură să contribuie la reaşezarera fotbalului românesc. Eu îmi voi continua drumul pe care am pornit. Vreau să fiu preşedintele Federaţiei şi voi fi”, a declarat Marcel Puşcaş pentru Gazeta Sporturilor.

Reacţia lui Marcel Puşcaş vine în contradicţie cu aşteptările fostului preşedinte LPF, Dumitru Dragomir. Acesta afirma recent într-un interviu că Puşcaş îl va susţine pe Lupescu: „Convingerea mea este că Puşcaş, Prunea şi Balaj îi dau voturile lui Lupescu şi îl curăţă pe Burleanu.”

ADVERTISEMENT

Lupescu, aliaţi de peste tot

În schimb un alt personaj important din fotbalul românesc care se gândea să candideze a anunţat că îl va susţine pe Lupescu la şefia FRF. Fostul arbitru internaţional Cristi Balaj a spus în exclusivitate pentru FANATIK.RO„Lupescu e cel mai indicat pentru acest post şi o soluţie incomparabil mai bună decât Burleanu” şi aşteaptă să poarte o discuţie cu acesta. 

De asemenea, fostul său coleg de la naţională, Florin Prunea, se arată încântat de decizia „Kaiserului”: „Mă bucur că Ionuţ a cedat în faţa rugăminţilor membrilor afiliaţi. A fost o presiune mare şi constantă pentru a-l convinge, pentru a ajuta fotbalul românesc. Pentru a candida la Federaţie a decis să renunţe la o poziţie foarte greu de câştigat la nivel de UEFA, pe care nimeni n-o va mai atinge prea curând. În 18 aprilie va fi cel mai important moment din fotbalul românesc după Revoluţie.”

ADVERTISEMENT

5 candidaţi şi-au anunţat oficial dorinţa de a câştiga preşedinţia FRF: Răzvan Burleanu, Ionuţ Lupescu, Marcel Puşcaş, Sorin Răducanu şi Victoraş Iacob

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri