Sport

Nu l-ai mai văzut niciodată așa! Cum a fost surprins Pep Guardiola la petrecerea de titlu a lui Manchester City. Video

18.05.2021 | 09:39
Nu lai mai vazut niciodata asa Cum a fost surprins Pep Guardiola la petrecerea de titlu a lui Manchester City Video
ADVERTISEMENT

Manchester City a cucerit, fără mari emoții, cel de-al șaptelea titlu din istoria clubului. Chiar dacă au mai rămas două etape de disputat, vorbim despre un avans de 13 puncte în fața eternei rivale United. Și pentru că un asemenea succes trebuie sărbătorit cum se cuvine, Pep Guardiola s-a lăsat surprins în ipostaze pe care nu le vei mai vedea prea curând.

În imaginile publicate pe rețelele de socializare de un angajat al clubului, tehnicianul spaniol trage cu poftă dintr-un trabuc și cântă „Don’t look back in anger” a lui Oasis ca un veritabil star rock.

ADVERTISEMENT

Premier League și Cupa Ligii Angliei nu sunt, însă, singurele trofee puse în joc la finalul acestui sezon. În mai puțin de două săptămâni, cetățenii vor disputa finala Ligii Campionilor, împotriva celor de la Chelsea. Duelul este programat sâmbătă, 29 mai, la ora 22:00, pe stadionul „Dragao” din Porto.

Pep Guardiola a sărbătorit în stil mare cucerirea titlului cu Manchester City

A fost un sezon unic în Premier League, cu siguranță cel mai dificil. Mereu ne vom aminti modul în care am cucerit titlul. Sunt foarte mândru să fiu managerul acestui club și să pot lucra cu acești jucători.

ADVERTISEMENT

Grupul nostru e foarte special, am reușit ceva remarcabil. În fiecare zi muncim la fel de mult, încercăm de fiecare dată să îmbunătățim ce putem.

Este cel mai important titlu pentru noi, pentru că este și cel mai greu de câștigat. A fost un an greu, dar sper ca în curând să putem sărbători cu suporterii noștri”, a declarat Pep Guardiola după cucerirea unui nou titlu cu Manchester City.

ADVERTISEMENT

Urmează finala Ligii Campionilor: „Jucătorii mei m-ar ucide pentru asta!”

Deși se aflau în iarnă pe locul 8 în Premier League, „cetățenii” au reușit să-și regăsească forma de altădată și s-au instalat confortabil în fruntea clasamentului, la 13 puncte în fața rivalei Manchester United. De altfel, înfrângerea suferită de „diavoli” pe Old Trafford – 1-2, în fața lui Leicester – le-a permis elevilor lui Guardiola să-și adjudece al șaptelea titlu din istoria clubului.

După petrecere, toate gândurile se vor îndrepta, însă, spre finala Ligii Campionilor, un duel 100% britanic. Adversară le va fi Chelsea, calificată fără mari emoții de Thomas Tuchel în ultimul act al celei mai importante competiții intercluburi, după 3-1 la general cu Real Madrid.

ADVERTISEMENT

Am o idee despre cum să joc contra lui Chelsea, sunt două planuri, voi vedea. Și jucătorii mei își doresc enorm să joace. M-ar omorî doar ca să prindă echipa, știu asta.

Va fi o decizie incredibil de dificilă, dar voi mai analiza adversarii și voi lua o hotărâre. E greu să le spui jucătorilor că nu intră în planurile mele la un meci obișnuit, nici nu pot să-mi imaginez cum să fac asta la o finală de Champions League?

Dar am o relație bună cu ei, știu că nu e nimic personal, dar îmi pare rău. Jucătorii sunt cu tine dacă învingi. Le-am spus tuturor să fie pregătiți, niciodată nu știi ce se poate întâmpla”, a declarat Pep Guardiola, prefațând duelul programat sâmbătă, 29 mai, pe stadionul din Porto.

ADVERTISEMENT