Fotbal intern

Becali şi-a dat ACORDUL. Cei doi care VIN ACUM la Steaua!

UPDATE 19.05: FANATIK a aflat şi numele celui de-al doilea jucător important care va veni la Steaua în această iarnă. După ce v-am dezvăluit, în premieră, numele primului vizat, petrolistul...
19.12.2013 | 19:09
Becali sia dat ACORDUL Cei doi care VIN ACUM la Steaua
ADVERTISEMENT

UPDATE 19.05: FANATIK a aflat şi numele celui de-al doilea jucător important care va veni la Steaua în această iarnă. După ce v-am dezvăluit, în premieră, numele primului vizat, petrolistul Guilherme, vă oferim şi al doilea jucător care s-a înţeles deja cu Steaua, cel solicitat în mod expres de patronul Gigi Becali. Acesta este atacantul Paul Batin, de la CFR Cluj. Jucătorul în vîrstă de 26 de ani intră în ianuarie în ultimele şase luni de contract cu gruparea din Gruia şi, teoretic, n-ar costa mult. În plus, el este reprezentat de Anamaria Prodan, soţia antrenorului stelist.

Gigi Becali a spus de mai multe ori că Paul Batin îi place şi ar fi o achiziţie potrivită. “Mie îmi place mult de Batin. L-am văzut în meciurile din acest sezon şi i-am zis managerului că noi ca ăsta nu avem”, a spus patronul “roş-albaştrilor” în urmă cu un an.

ADVERTISEMENT

0.FOTBAL:ASTRA PLOIESTI-CFR CLUJ 1-1,LIGA 1 (14.03.2011)

…………………………………………………..

UPDATE. 1:44. Sursele FANATIK dezvăluie că jucătorul dorit de staff-ul Stelei, despre care vorbea Meme Stoica şi pentru care Gigi Becali şi-a dat acordul ca să fie transferat este petrolistul Guilherme. Fundaşul stînga al “găzarilor” intră la 1 ianuarie în ultimele 6 luni de contract şi a refuzat prelungirea contractului cu ploieştenii. Părţile au bătut deja palma!

…………………………………………………………..

“Băieţii au făcut un joc de excepţie. Îi mulţumesc fratelui meu mai mare Gigi Becali pentru faptul că nu m-a lăsat să le dau nici o replică celor de la Astra, deşi ei ne-au tot atacat în ultimul timp. Trebuie să recunosc că, pînă la urmă, am întîlnit o echipă bună, cu jucători foarte buni, iar sîmbătă, la Giurgiu, vom avea un meci extrem de greu. Noi vom avea şi varianta meciului egal, însă vă asigur că şi fără Pintilii vom merge să ne adjudecăm toate cele trei puncte. Nu uitaţi că Steaua a jucat foarte multe meciuri în cupele europene şi am adus multe puncte României. Îmi pare rău că mă manifest cum mă manifest la goluri”a spus Meme Stoica la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

“Toţi au simţit că sîngerăm şi ne-au atacat. Steaua a acumulat 11 puncte şi jumătate în cupele europene. Steaua, din iulie, a pierdut doar trei meciuri dintr-un total de 32. De două ori cu Chelsea şi cu Schalke. La Schalke joacă Boateng, la Chelsea joacă mulţi şi antrenează Mourinho. De obicei, îmi felicit toţi adversarii. Nu l-am mai găsit pe domnul Dinu, chiar dacă a dat nişte declaraţii răutăcioase, pe care eu le consider ca făcînd parte din războiul psihologic. La Giurgiu o să fim mai mulţi decît astralii. După pauza de iarnă vom fi şi mai puternici. Vom avea amicale cu două reprezentante ale Bundesligii, Nurnberg şi Werder Bremen, vom mai întîlni pe Lucerna. Jucăm şi cu Raja Casablanca un amical de gală, pe 22 ianuarie. Aducem doi jucători de foarte mare valoare la Steaua. Unul dintre cei pe care îi vom aduce, este la cererea expresă a patronului nostru. Nu vă spun dacă sînt din România sau din străinătate. Celălalt, propunerea noastră, care a fost acceptată azi de Gigi. Sînt foarte cunoscuţi cu un background remarcabil. Vor pleca mulţi, dintre cei care au jucat mai puţin. Chiar dacă nu-şi găsesc echipe, nu vor mai fi în lot. După perioada de iarnă vom fi mai puternici. Echipa arată bine la capitolul spirit.  Am trecut peste ironiile celor de la Dinamo. Putem juca două manşe în semifinalele Cupei României, am putea evolua contra celor de la Dinamo în finală, să fie un duel cum a fost la Braşov, a completat oficialul stelist.