Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

“Nu mai acceptăm!”. Ultrașii FCSB pun presiune pe Gigi Becali după un nou sezon ratat: “Poți să-l aduci și pe Mourinho…”. Video exclusiv

Gheorghe Mustaţă a transmis un mesaj tranşant pentru Gigi Becali la FANATIK SUPERLIGA. Liderul galeriei FCSB a anunţat că în sezonul viitor fanii nu mai acceptă decât locul 1.
29.05.2023 | 14:15
Nu mai acceptam Ultrasii FCSB pun presiune pe Gigi Becali dupa un nou sezon ratat Poti sal aduci si pe Mourinho Video exclusiv
Nu mai acceptăm!. Ultrașii FCSB pun presiune pe Gigi Becali după un nou sezon ratat Poți să-l aduci și pe Mourinho.... Video exclusiv
ADVERTISEMENT

FCSB a încheiat din nou pe locul doi în SuperLiga. Roş-albaştrii au pierdut ultimele două etape, cu Farul şi Rapid şi s-au făcut deja opt ani de când formaţia lui Gigi Becali nu a câştigat campionatul.

“Nu mai acceptăm!”. Ultrașii FCSB pun presiune pe Gigi Becali după un nou sezon ratat

Ultraşii celor de la FCSB pun presiune pe Gigi Becali după un nou titlu ratat. Gheorghe Mustaţă a declarat la FANATIK SUPERLIGA că latifundiarul trebuie să se ţină de promisiune şi să câştige campionatul la anul, altfel, galeria nu va mai veni la meciuri:

ADVERTISEMENT

“Asta este, mergem mai departe, dar noi de anul viitor nu mai acceptăm absolut niciun compromis. Vrem să câştigăm campionatul, Cupa României. Nu vreau să mai auzim că nu ne interesează cupa şi în campionat venim pe locul doi.

O să aşteptăm să vedem ce transferuri se fac şi o să vedem atunci, la momentul oportun. În momentul în care ai dat afară atât de mulţi jucători, trebuie să aduci mai mulţi şi să te achiţi de promisiunea pe care ai făcut-o suporterilor.

ADVERTISEMENT

“Ai spus că iei campionatul înainte cu două-trei etape. Asta aşteptăm noi”

Ai spus că iei campionatul înainte cu două-trei etape. Asta aşteptăm noi. O să vedem. A promis chiar la voi la FANATIK SUPERLIGA în emisiune. Nu? 

O să reacţionăm, evident, dacă nu se ţine de promisiune. Dacă Gigi se bagă la echipă, poţi să pui tu pe cine vrei. Trebuie să aduci jucătorii post pe post care în momentul în care intră în teren, dau totul.

ADVERTISEMENT

Indiferent ce schimbare face patronul, când intri în teren trebuie să îţi dai viaţa. Aşa poţi să te numeşti fotbalist. Că dacă îl aduci pe Mourinho şi vrea să te bage în teren şi tu nu dai randament, dai vina pe Gigi, că el a făcut schimbările.

“Gigi Becali trebuie să aducă 3-4 jucători cu personalitate. Fotbalişti, că jucători avem. Toţi au avut şanse”

Va conta foarte mult antrenorul. Eu văd cum se lucrează la antrenament. Dacă aduci 2-3 fundaşi, 2 mijlocaşi, 2 atacanţi, văd o echipă care poate lua titlul. Nu se poate la 2-1 să laşi capul în vestiar, să nu ştii ce ai de făcut. Când eşti la 45 de minute de campionat.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali trebuie să aducă 3-4 jucători cu personalitate. Fotbalişti, că jucători avem. Toţi au avut şanse. Importantă este atitudinea când intri în teren. Eu zic că Florinel Coman nu pleacă. 

Eu cred că putem să luăm titlul cu Charalambous, cu Pintilii. Văd cum se pregăteşte echipa. Avem antrenori extraordinari în România, dacă nu eşti lăsat, degeaba. În momentul în care vedem acelaşi film, o să reacţionăm.

Să acceptăm încontinuu să încheiem pe locul 2? Ce să facem, dacă a promis şi nu se ţine de cuvânt? La ce am discutat la nivel de conducere cu Meme şi majoritatea de pe acolo, se vor face patru-cinci transferuri”, a spus Mustaţă la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT