Life

Nu mai are rușine! Alexia Eram, într-un costum de baie cu găurele în zona bustului. Fiica Andreei Esca se pozează din ce în ce mai provocator

06.08.2020 | 10:38
Nu mai are rusine Alexia Eram intrun costum de baie cu gaurele in zona bustului Fiica Andreei Esca se pozeaza din ce in ce mai provocator
ADVERTISEMENT

Alexia Eram este o persoană lipsită de inhibiții, iar postările în care apare decoltată, îmbrăcată transparent sau cu părțile intime la vedere au devenit obișnuință pentru fiica Andreei Esca.

Într-o postare de pe Instagram, tânăra apare la plajă, într-un costum de baie cu găurele în zona bustului.

ADVERTISEMENT

Deși este luată drept exemplu de foarte multe tinere, căci este urmărită de peste 500 de mii de oameni pe internet, iubita lui Mario Fresh adoră pozele în care apare cu părțile intime la vedere.

Alexia Eram apare tot mai dezbrăcată

Indiferent cine o vede, fie că vorbim de părinții ei, Andreea Esca și Alexander Eram, ori sutele de mii de copii care o urmăresc pe rețelele de socialiazare, tânăra nu pare să fie deranjată când i se atrage atenția că se îmbracă prea provocator și continuă cu seria de imagini în care apare cu nurii sau alte părți ale corpului la vedere.

ADVERTISEMENT
View this post on Instagram

Hello August! 💞#brithdaymonth

A post shared by Alexia Eram♛ (@alexiaeram) on

Alexia Eram a intrat în sfera vedetelor care își promovează trăsăturile fizice pe internet, motiv pentru care pe contul ei de Instagram apar imagini menite să atragă atenția.

De când a intrat în atenția tuturor, căci e fiica Andreei Esca, tânăra se bucură de contracte de publicitate și câștigă deja bani mulți din asta, fără să mai fie nevoită să aibă suportul părinților sută la sută.

ADVERTISEMENT

Probabil că distracția de pe internet se va termina, ori cel puțin nu va mai avea la fel de mult timp să gândească imaginile în care apare veșnic provocatoare, după ce va începe școala, căci studiază la Londra, unde părinții i-au închiriat și un studio în care să locuiască singură.

Familia Eram, afectată de coronavirus

În luna iulie, Pro TV a transmis un comunicat de presă cum că mai multe vedete ale trustului s-au îmbolnăvit de coronavirus, dar nimeni nu are voie să scrie despre asta conform legii pentru protejarea identității. Una dintre vedete a fost Andreea Esca, care până la urmă s-a hotărât să vorbească despre nefericita întâmplare, care i-a afectat aproape toată familia. Astfel că, știrista a dezvăluit atunci că soțul ei, Alexander Eram, a fost în stare gravă din cauza virusului ucigaș, iar la spital a ajuns și Aris Eram, fiul celor doi, însă cu dureri în gât și febră, nu și alte simptome. Andreea Esca a fost asimptomatică. De altfel, Alexia Eram nu a fost testată pozitiv, iar asta pentru că locuiește în propriul apartament cu iubitul ei, Mario Fresh.

ADVERTISEMENT