PRIMA REACŢIE a lui Gâlcă! TEMĂTOR după tragerea la sorţi!

Mirela Apostol   
în FCSB
18/07/2014, 14:49
PRIMA REACŢIE a lui Gâlcă! TEMĂTOR după tragerea la sorţi! GALERIE FOTO

Steaua şi-a aflat potenţiala adversară din turul trei preliminar al Ligii Campionilor. Astfel, dacă steliştii vor trece de norvegienii de la Stromsgodset vor întîlni cîştigătoarea dintre FK Aktobe şi Dinamo Tbilsi, fosta adversară din acelaşi tur, în 2013.

Costel Gâlcă, tehnicianul Stelei este încrezător în potenţialul Stelei, chiar dacă nu s-a investit atît cît trebuia în aducerea de noi jucători care să acopere golurile rămase prin plecările oamenilor de bază din angrenajul campioanei. Antrenorul recunoaşte că echipa din Kazahtan este momentan o necunoscută pentru el, dar ştie că în fotbalul din acea regiune se investesc mulţi bani în transferuri.

“Dacă vom reuşi să îi învingem pe cei de la Stromsgodset şi să ne calificăm în turul următor al UEFA Champions League, vom avea parte de meciuri cu echipe foarte bune. Echipa din Kazahstan este o necunoscută pentru mine momentan, dar ştiu că are jucători străini care, cu siguranţă, au ridicat nivelul echipei. În general, în aceste ţări din spaţiul ex-sovietic, s-a investit foarte mult în ultimii ani”, a declarat Gâlcă pentru site-ul oficial al Stelei.

Celălalt potenţial adversar al Stelei, Dinamo Tbilisi a fost eliminat în campania de calificare trecută, în două partide echilibrate, spune tehnicianul, dar este încrezător în şansele Stelei.

“Pe cei de la Dinamo, Steaua i-a întalnit şi anul trecut şi ne amintim cu toţii faptul că au fost două meciuri echilibrate, cu momente importante, care puteau sa încline balanţa în oricare parte. Nici noi, nici cei de la Tbilisi nu mai avem aceleaşi loturi ca anul trecut, dar cred că jucătorii pe care îi am la dispoziţie pot obţine rezultate notabile. Sper ca în dubla manşă pe care o vom juca, fie cu Dinamo, fie cu Aktobe, să avem un joc mai bun şi mai consistent şi să fructificăm ocaziile de a înscrie pe care ni le vom crea”, a conchis antrenorul stelist.

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

Închide ×