News

”Nu mai avem putere”. Lacrimi și durere în Dolj: Raisa, micuța de 2 ani, înmormântată chiar de Ziua Copilului

Momente sfâșietoare sâmbătă, în Dolj, acolo unde Raisa, micuța de 2 ani ucisă de verișor a fost înmormântată. Părinții sunt îngenuncheați de durere.
01.06.2024 | 18:02
Nu mai avem putere Lacrimi si durere in Dolj Raisa micuta de 2 ani inmormantata chiar de Ziua Copilului
Raisa, micuța de 2 ani ucisă de verișor, înmormântată de Ziua Copilului. Părinții, dărâmați de durere: ”Nu mai avem putere”. Sursa foto: capturi Facebook / Antena 3 / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Lacrimi și durere în județul Dolj, sâmbătă, 1 iunie. Raisa, micuța de 2 ani ucisă de verișorul ei, a fost înmormântată în prezența familiei și a câtorva zeci de persoane.

Raisa, micuța de 2 ani ucisă de verișor, înmormântată de Ziua Copilului. Părinții, dărâmați de durere: ”Nu mai avem putere”

Momente extrem de grele pentru familia Raisei, fetița de 2 ani și 5 luni din Dolj care a murit în urmă cu cinci zile. Părinții, rudele și vecinii au condus-o pe micuță pe ultimul drum, sâmbătă, de Ziua Copilului.

ADVERTISEMENT

A fost durere mare în comuna doljeană Cerăt. Părinții copilei nu își pot reveni din șoc. Ei cred în continuare că adolescentul nu a acționat singur, ci a avut complici.

Tatăl Raisei spune că verișorul acesteia nu ar fi singurul implicat în această crimă care a șocat o țară întreagă. Bărbatul nu crede zvonurile conform cărora suspectul crimei nu ar fi avut discernământ. ”Nu mai avem cuvinte. Nu mai avem putere. Asta i-a fost soarta. I-a făcut-o un nenorocit.

ADVERTISEMENT

Băiatul acela nu e singur. Sunt mai mulți implicați. Nu avea el multă școală. A mai fost ajutat de cineva, din familie. Nu e adevărat că nu avea discernământ. Nu are niciun grad de handicap”, a spus tatăl Raisei, conform Antena 3.

După crima de pe 27 mai din Dolj, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) l-a luat în plasamentul de urgență pe fratele de 4 ani al Raisei.

ADVERTISEMENT

Sâmbătă, la înmormântarea fiicei sale, mama Raisei a făcut un apel disperat către autorități. Ea a cerut ca băiețelul ei să fie adus acasă. ”Băiatul nu a văzut-o, nu știe. Nu a putut să mi-l aducă să-și vadă surioara.

Știe că a dispărut de acasă, dar nu mi l-a adus măcar o oră să-și vadă surioara. Fac tot posibilul să-mi aducă băiatul acasă“, a spus și mama Raisei, cu ochii în lacrimi.

ADVERTISEMENT

Raisa, fetiţa de 2 ani şi 5 luni din comuna Breasta, județul Dolj, a fost găsită moartă pe 28 mai. Ea a decedat după ce verișorul ei, de 15 ani, i-ar fi aplicat mai multe lovituri de cuțit. Ulterior, acesta ar fi ștrangulat-o cu o funie, a anunțat Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj.

ADVERTISEMENT