Fotbal intern

Nu mai e mult și e gata! Cum arată lucrările de la noul stadion „Ghencea”. Foto

23.05.2020 | 19:55
Nu mai e mult si e gata Cum arata lucrarile de la noul stadion Ghencea Foto
ADVERTISEMENT

Stadionul „Ghencea” a fost modernizat, iar oficialii CSA Steaua au oferit noi detalii despre evoluția lucrărilor la noua arenă, care este aproape de finalizare.

Cum arată noua arenă „Ghencea”

Noul stadion „Ghencea” a fost motiv de ceartă între suporterii de la Peluza Sud Steaua și cei de la Peluza Nord, care au hotărât să susțină FCSB-ul, însă lucrările au continuat fără întrerupere pentru noua arenă, care va fi gata în curând.

ADVERTISEMENT

„Stadionul Steaua se apropie de final cu pași repezi. Dacă scaunele au fost montate în proporție de 90%, iar vineri a început așezarea fotoliilor de la zona VIP, cele două tabele de marcaj – de la peluza nord și de la peluza sud – au fost montate în proporție de 100%.

De asemenea, montarea instalației de nocturnă a ajuns la 70%, dar până la primele teste va mai trebui să treacă mai multe săptămâni”, se arată în comunicatul de pe pagina de Facebook Steaua TV Official.

ADVERTISEMENT
Tabela de marcaj de pe nou stadion Ghencea. Sursă foto: Facebook: Steaua TV Official
Tabela de marcaj de pe nou stadion Ghencea. Sursă foto: Facebook: Steaua TV Official
Imagine de pe noul stadion Ghencea. Sursă foto: Facebook: Steaua TV Official
Imagine de pe noul stadion Ghencea. Sursă foto: Facebook: Steaua TV Official

Anghel Iordănescu, în vizită la noua arenă

Anghel Iordănescu a fost invitat de Mădălin Hîncu, comandantul Clubului Sportiv al Armatei, pentru a face o vizită noului stadion „Ghencea”, alături de Daniel Oprița, antrenorul CSA Steaua și de Simona Gherman, campioană olimpică la scrimă.

„Rămân impresionat pentru ceea ce văd, ceea ce s-a realizat și sunt convins că acest stadion va aduce din nou performanța în fotbalul românesc”, a spus Anghel Iordănescu pentru Steaua TV.

ADVERTISEMENT

Laurenţiu Reghecampf a jucat pentru una dintre echipe şi a antrenat-o pe cealaltă, considerând că actuala FCSB este continuatoarea de drept a echipei care lua Cupa Campionilor Europeni în 1986. Cu toate acestea, este sigur că echipei lui Becali i se va interzice accesul pe Ghencea, chiar dacă nu ar fi normal.

„Eu nu am simțit absolut nimic, n-am simțit că s-ar fi pierdut ceva. E aceeași echipă! Nu s-a schimbat absolut nimic. E o problemă juridică, una care se va rezolva. Să sperăm că cei de la CSA vor ține echipa pe care o au, dar va fi foarte greu să ajungă la cota pe care FCSB o are în momentul de față.

ADVERTISEMENT

Mă refer în special la punctajul pe care FCSB îl are în cupele europene“, a declarat „Reghe”.

„Dacă stadionul din Ghencea e în proprietatea Armatei, cu siguranță că FCSB nu va juca niciodată acolo. Dar ar trebui ca stadionul să fie pentru toată lumea, nu doar pentru o echipă.

Banii vin din bugetul național, deci ar trebui ca de acest stadion să beneficieze toată lumea“, a mai spus acesta.

ADVERTISEMENT