Sport

Wanda Nara nu mai vede nicio cale de împăcare cu Mauro Icardi: ”E foarte dureros! E mai bine să aflați de la mine”

E oficial, căsnicia lui Mauro Icardi cu Wanda Nara se încheie după opt ani cu o mulțime de momente tensionate și scandaluri.
24.09.2022 | 14:59
Wanda Nara nu mai vede nicio cale de impacare cu Mauro Icardi E foarte dureros E mai bine sa aflati de la mine
Deși Mauro Icardi susține că lucrurile s-au rezolvat între el și soția sa, Wanda Nara are o altă poziție. Foto: instagram
ADVERTISEMENT

În urmă cu un an, căsnicia cu năbădăi dintre Mauro Icardi și Wanda Nara părea complet încheiată. Fotbalistul lui Galatasaray, pe atunci la PSG, își înșelase soția. Ulterior cei doi s-au împăcat, însă, luna trecută, Wanda dezvăluia în direct, la TV, că va divorța. Și chiar dacă Mauro continuă să declare că lucrurile sunt în regulă, hotărârea Wandei pare să fie definitivă.

”Având în vedere expunerea mea și speculațiile mass-media, este de preferat ca ei să știe asta de la mine”, a spus Wanda Nara

Mauro Icardi a înșelat-o pe Wanda Nara cu Maria Eugenia Suarez Riveiro. O actriță, cântăreață și model celebru din Argentina, cunoscută drept China Suarez.

ADVERTISEMENT

Deși părea că va putea trece peste infidelitate, iar cei doi se împăcaseră, în luna august, o televiziune argentiniană dezvăluia că Wanda, care este și impresarul fotbalistului, este decisă să divorțeze.

”Carmen, am venit aici în Argentina pentru că divorțez de Mauro”, îi spunea, între altele, într-un mesaj vocal, unei prietene.

ADVERTISEMENT

Icardi însă, fie pentru că nu acceptă ideea, fie pentru că a încercat să țină adevărul departe de ochii fanilor, a fost mereu încrezător în continuarea relației.

”Am fost întrebat deja de o mie de ori, hai să lămurim de la început. Nu suntem separați! Ea termină acest angajament pe care și l-a luat în Argentina, iar în câteva zile o vom avea înapoi acasă.

ADVERTISEMENT

Atât eu, cât și copiii îi simțim foarte mult lipsa”, îi răspundea jucătorul lui Galatasaray unui fan, pe rețelele sociale.

Numai că, scrie Marca, Wanda a folosit și ea rețelele sociale pentru a-și expune poziția. Iar aceasta pare să fie clară: divorțul. Lucru pe care-l probează cu o captură de pe Instagram.

ADVERTISEMENT

”Este foarte dureros pentru mine să trăiesc acest moment. Dar având în vedere expunerea mea și lucrurile care transcend și speculațiile mass-media, este de preferat ca ei să știe despre asta de la mine.

Nu mai am nimic de clarificat și nu am de gând să dau niciun fel de detaliu despre această despărțire. Vă rog, vă rog să înțelegeți nu numai pentru mine, ci și pentru copiii noștri”, a scris Wanda Nara.

Divorțul cuplului format în 2014 nu o să fie ușor. Mai cu seamă că trebuie luată o decizie și privind custodia celor doi copii: Francesca (7 ani) și Isabella (5 ani).

ADVERTISEMENT