ADVERTISEMENT
Carousel hot news

Condiţiile prin care Steaua îl poate lua acum pe grec

CFR Cluj şi-a schimbat planurile în ceea ce priveşte plecarea lui Pantelis Kapetanos. Dacă în urmă cu cîteva zile Arpad Paszkany a declarat că jucătorul grec poate pleca liber de contract,...
Autor: Silvia Fechete | 07.08.2013 | 14:07
Condiţiile prin care Steaua îl poate lua acum pe grec
Paszkany nu-l lasa pe Kapetanos să plece liber de contract

CFR Cluj şi-a schimbat planurile în ceea ce priveşte plecarea lui Pantelis Kapetanos. Dacă în urmă cu cîteva zile Arpad Paszkany a declarat că jucătorul grec poate pleca liber de contract, mai nou, oficialii din Gruia s-au răzgîndit. Patronul “feroviarilor” a declarat pentru FANATIK că ar vrea în schimbul acestuia un jucător: “Nu dăm o hîrtie care nu valorează nimic, nu există o hîrtie care să ateste că jucătorul e liber de contract, nu e ca şi cum am da un certificat. Aşteptăm un club care să-şi manifeste interesul pentru Kapetanos, pînă acum nu am primit nicio solicitare pe adresa clubului. Poate vrem un jucător la schimb, poate ceva procente din transfer“.

ADVERTISEMENT

Întrebat despre oferta din partea Stelei, patronul “feroviarilor” a declarat :”Poate să vină şi Steaua, e un club mare, respectabil. Orice club vine, ne aşezăm la masă şi discutăm”.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!