Fotbal intern

Nu mai pleacă niciun jucător de la FCSB! Patru fotbaliști au scăpat: “Mergem în formula asta până în iarnă”. FANATIK confirmat

09.09.2019 | 22:48
Nu mai pleaca niciun jucator de la FCSB Patru fotbalisti au scapat Mergem in formula asta pana in iarna FANATIK confirmat
Jucătorii de la FCSB se bucură după un gol înscris cu Alashkert. Nu mai pleacă niciun fotbalist de la formația roș-albastră. Sursă foto - sportpictures.eu

FANATIK a aflat că Mihai Roman a fost ultimul jucător de care s-a despărțit FCSB în această vară și că niciun jucător al vicecampioanei României nu va mai pleca în perioada următoare, deși Gigi Becali avea patru fotbaliști trecuți pe lista neagră după eliminarea din play-off-ul Europa League.


UPDATE, ora 20:50. Narcis Răducan, directorul sportiv al FCSB, a confirmat informația FANATIK conform căreia nu va mai pleca nimeni de la FCSB în această perioadă: “Sunt mulți jucători, prea mulți, nu avem ce face. Contractele sunt contracte și mergem în formula asta până în iarnă. Este un pic complicat, dar și staff-ul nostru este unul numeros. Jucătorii care nu vor intra în atenția lotului, vor face și separat. Antrenorii au spus pentru că se vor descurca. Se vor găsi soluții. Sunt vreo 6 hectare în Berceni, este loc. Era de preferat ca să fie soluții la anumiți jucători. 

Așa cum este normal, le vom respecta contractele și vor rămâne la FCSB cu statut de fotbalist profesionist. Probabil că nu mai există nicio echipă cu atât de mulți jucători. Nu va perturba activitatea echipei treaba asta. Încarcă într-adevăr bugetul și clubul și-a asumat acest inconvenient. Antrenorul are cea mai frumoasă problemă pe cap. Dacă eram în locul unora dintre ei, preferam să plec să joc”, a declarat Narcis Răducan la emisiunea Fotbal Club de pe Digisport.


Nu mai pleacă niciun jucător de la FCSB

Imediat după meciul câștigat de FCSB în fața celor de la FC Viitorul Constanța, scor 2-1, în etapa a 8-a din Casa Pariurilor Liga 1, oficialii vicecampioanei au decis ca niciun jucător din lotul lui Bogdan Argeș Vintilă să nu mai plece. Astfel, Lukasz Gikiewicz, Alexandru Stan, Diogo Salomao și Claudiu Belu vor rămâne la FCSB și vor face parte din lotul lărgit al roș-albaștrilor.

Oficialii FCSB-ului își doresc ca să aibă un lot cu jucători cu experiență la care să apeleze în cazul în care titularii vor avea probleme din cauza accidentărilor. În această situație, fotbaliștii care nu mai fac parte din planurile lui Gigi Becali și care nu vor prinde lotul de 18 jucători pentru meciurile din Casa Pariurilor Liga 1 vor primi o nouă șansă din partea lui Bogdan Argeș Vintilă deoarece roș-albaștrii nu vor să mai riște cu fotbaliștii tineri de la FCSB 2 care nu au experiență.

Diogo Salomao și Dylan Flores în meciul Sepsi - FCSB. Sursă foto - sportpictures.eu
Diogo Salomao și Dylan Flores în meciul Sepsi – FCSB. Sursă foto – sportpictures.eu

În ce condiții se poate despărți FCSB de jucătorii de pe lista neagră

Deși oficialii FCSB-ului au decis să îi păstreze pe jucătorii trecuți pe lista neagră de Gigi Becali în lotul lărgit al echipei, lucrurile se pot schimba. În cazul în care fotbaliștii care nu primesc șanse din partea lui Bogdan Argeș Vintilă vor fi nemulțumiți de situația lor la FCSB și vor cere rezilierea contractelor, atunci roș-albaștrii îi vor lăsa să plece.

Pe lângă Lukasz Gikiewicz, Alexandru Stan, Diogo Salomao și Claudiu Belu, pe lista plecărilor se mai afla și Thierry Moutinho, fotbalist care nu a impresionat în tricoul roș-albastru. Mai mult, Gigi Becali a anunțat că în vara viitoare se va despărți de 8 jucători, iar nume importante se află printre ei.

Pentru FCSB urmează meciul cu Universitatea Craiova din etapa a 9-a din Casa Pariurilor Liga 1, duminică, 15 septembrie, ora 21.00, pe stadionul Ion Oblemenco. Partida va fi transmisă de Telekom Sport, Look TV și Digi Sport, iar cele mai importante faze vor fi LIVE VIDEO pe FANATIK.