“Nu mai pot să mă plătească. Mă antrenez de unul singur”

Mijlocaşul clubului CS U Craiova, Viorel Ferfelea, a declarat pentru FANATIK.RO că se va antrena de unul singur în zilele următoare în Bucureşti, cel mai probabil în Regie, pînă cînd va...
14.01.2015 | 14:30
Nu mai pot sa ma plateasca Ma antrenez de unul singur
ADVERTISEMENT

Mijlocaşul clubului CS U Craiova, Viorel Ferfelea, a declarat pentru FANATIK.RO că se va antrena de unul singur în zilele următoare în Bucureşti, cel mai probabil în Regie, pînă cînd va ajunge în cel mai rău caz la rezilierea contractului cu conducerea clubului din Bănie.

Salut Viorele, gata ai terminat cu CS U Craiova?

(oftează) E, nici chiar aşa, dar trebuie să recunosc că deşi nu îmi convine situaţia în care am ajuns, totuşi momentan nu am ce face. Mă supun deciziei clubului şi sper să îmi rez0lv situaţia contractuală în cel mai scurt timp.

ADVERTISEMENT

Ne poţi spune concret ce s-a întîmplat?

Absolut! Nu am nimic de ascuns. Am fost chemat de conducere şi mi s-a transmis că au probleme financiare şi că nu pot să îmi mai plătească contractul pe care ne-am înţeles în momentul în care eu am semnat cu CSU Craiova. Mai am contract încă un an şi jumătate.

“Nu am acceptat diminuarea contractului. Nu mi s-a părut normal”

Să înţeleg că nu ai acceptat diminuarea contractului şi de aia ajuns în această situaţie?

E clar că nu am acceptat diminuarea contractului. Nu mi s-a părut normal lucrul asta. Eu nu am forţat pe nimeni să îmi dea salariul pe care îl am acum. La început eu am cerut un salariu, iar ei au fost de acord. Trebuia să se gîndească foarte bine că actele semnate sînt acte semnate. Însă, dacă nu am fost de acord cu micşorarea contractului probabil că au ajuns la concluzia că trebuie să nu mai fac parte din lotul mare, cu toate că ei chipurile mi-au spus că din punct de vedere sportiv vor să se bazeze încontinuare pe serviciile mele. Dar oare cum o vor face dacă eu nu mai sînt la echipa mare?

ADVERTISEMENT

Ce vei face în continuare?

Acum sînt la Bucureşti şi mai mult ca sigur voi începe să mă antrenez singur pe unde pot şi eu. Voi încerca în Regie sau voi începe să alerg chiar şi pe stradă. Asta e viaţa! Nu am mai rămas la Craiova că nu aveam ce face acolo. Nici nu ştiu cînd se reuneşte echipa a doua. Am înţeles că prin februarie, dar nu ştiu sigur pe ce dată.

1382199649_001

“Nu ştiu dacă au ceva personal cu noi cei care am fost la Sportul”

Ferfelea, Curelea şi Varga sînt jucători care au avut sau au probleme cu conducerea………

Eu nu ştiu ce să zic mai exact. Dar totuşi, dacă conducerea noastră ne-a luat la ochi , pe noi cei care am fost la Sportul, atunci să ni se spună în faţă. Spre exemplu eu, dacă nu mai sînt dorit în Bănie, atunci sînt dispus la orice oră să îmi reziliez contractul pe cale amiabilă. Vă repet, voi face lucrul asta doar dacă mi se va spune în faţă că nu mai sînt dorit la echipă.

ADVERTISEMENT

Ai simţit ceva de genul asta?

Eu am venit la Craiova într-o situaţie mai specială. Ştiţi şi voi care erau problemele în acel oraş în urmă cu doi ani. Însă eu am venit cu inima deschisă să facă performanţă şi să ajut la revigorarea fotbalului craiovean. Îmi pare rău că s-a ajuns acum unde sa ajuns cu mine, dar momentan nu am ce să fac şi mă voi spune deciziei conducerii.

12 meciuri a jucat în acest sezon Ferfelea pentru CS U Craiova

8.000 de euro este salariul lui Ferfelea pe lună la CS U

Tags: