Pariuri sportive

Nu mai puțin de 95 de români optimiști au jucat la pariuri scor corect 3-0 la meciul cu Ucraina. Care a fost cel mai mare câștig

Naționala României a obținut o victorie fantastică în fața Ucrainei la EURO 2024, scor 3-0, iar cei mai optimiști pariori au câștigat bani frumoși după acest meci.
18.06.2024 | 12:41
Nu mai putin de 95 de romani optimisti au jucat la pariuri scor corect 30 la meciul cu Ucraina Care a fost cel mai mare castig
Naționala României a obținut o victorie fantastică în fața Ucrainei la EURO 2024, scor 3-0, iar cei mai optimiști pariori au câștigat bani frumoși după acest meci. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

”Tricolorii” au oferit prima surpriză de la turneul final din Germania și au îmbogățit câțiva pariori curajoși. În plus, elevii lui Edi Iordănescu și-au netezit drumul spre optimile de finală ale competiției.

Câștiguri impresionante la pariuri după România – Ucraina 3-0

Echipa națională a României era văzută cu șansa a doua în meciul de debut de la EURO 2024 împotriva Ucrainei, însă acest lucru nu a făcut decât să ofere cote mai mari la pariuri și implicit câștiguri mai serioase pentru cei care au mizat pe ”tricolori”.

ADVERTISEMENT

S-au încasat sume importante după această primă surpriză oferită de băieții noștri la turneul final din Germania, care s-a impus cu 3-0, iar unii dintre cei care au jucat au știut să beneficieze și de super bonusurile oferite de către Superbet.

S-a mizat în tot felul de combinații pe succesul reprezentativei noastre, dar doar 95 de persoane au fost super optimiste și au avut inspirația să joace la Superbet pe scor corect 3-0 pentru România.

ADVERTISEMENT

La o cotă fantastică de 75,00 s-au încasat sume extraordinare de către cei care au mizat pe acest rezultat. Dintre cei 95, unul a fost cel mai curajos și a pus cea mai mare miză, 180 de lei. Acesta a fost un pariu simplu, dar jucătorii se pot inspira și din bonusurilor uluitoare de la Superbet.

Câștig de 13.500 de lei cu scor corect

Revenind la cel mai optimist suporter dintre toți cei care au susținut România la meciul cu Ucraina de la Munchen, acesta a investit o nu mai puțin de 180 de lei, dar după 2 ore avea în cont o sumă frumoasă.

ADVERTISEMENT

Mai exact, el a câștigat 13.500 de lei, după ce Nicolae Stanciu, Răzvan Marin și Denis Drăguș au băgat mingea în poarta lui Andriy Lunin și au adus o victorie fabuloasă cu 3-0 pentru naționala României.

sup

Au fost momente de bucurie atât pe teren la Munchen, cât și în tribune, în marile orașe ale țării, dar mai cu seamă în casele celor care au și profitat din plin și au câștigat sume importante de pe urma acestui succes fantastic al ”tricolorilor”.

ADVERTISEMENT

De data aceasta a fost ziua celor 95 de optimiști care au ales scorul corect la partida României, dar inspirația te poate lovi și pe tine. Tot ce ai de făcut este să-ți alegi biletul și să profiți din plin de bonusurile puse la bătaie de Superbet.

ADVERTISEMENT