Video

VIDEO-ŞOC! Mititelu, la un pas să fie BĂTUT de fani! Ce le răspunde patronul: “Nu plec eu de la echipă pentru că vor OUL şi PĂCALĂ”

UPDATE 19:03. Patronul Ştiinţei le-a răspuns dur contestatarilor: "Cei care au venit peste mine la club sînt fani adevăraţi ai Craiovei! Dar nu voi pleca eu de la echipă pentru că vor Oul şi...
25.02.2014 | 19:05
VIDEOSOC Mititelu la un pas sa fie BATUT de fani Ce le raspunde patronul Nu plec eu de la echipa pentru ca vor OUL si PACALA
ADVERTISEMENT

UPDATE 19:03. Patronul Ştiinţei le-a răspuns dur contestatarilor: “Cei care au venit peste mine la club sînt fani adevăraţi ai Craiovei! Dar nu voi pleca eu de la echipă pentru că vor Oul şi Păcală, cum li se zice celor doi lideri care sînt împotriva mea! Mai bine s-ar duce la Primărie, la Olguţa. Ea ne-a adus în această situaţie. Din păcate, ei se iau tot de boul care trage căruţa“, a spus Adrian Mititelu pentru FANATIK.RO.

Loading the player…

UPDATE 16: 57 Adrian Mititelu a decis să le permită jucătorilor săi să plece la casele lor pînă cînd situaţia la echipă se va clarifica. Totuşi jucătorii care nu sînt din Craiova au fost cazaţi la o pensiune din Bănie

ADVERTISEMENT
Loading the player…

UPDATE 15:00. Casa lui Adrian Mititelu este înconjurată de jandarmi! Fanii Craiovei au ajuns acolo şi încearcă să îl găsească pe patronul echipei pentru a-i cere socotelă!

protest

 

suporteri

 

Sursa foto: oradeştiri.ro

UPDATE 14:57. Fotbaliştii Craiovei au vorbit cu presa în faţa Casei Băniei, după ce au părăsit cantonamentul echipei, conform site-ului oradeştiri.ro.

ADVERTISEMENT

“Am fost la Craiova pentru public. Am iubit această echipă. Am ajuns să ne antrenăm pe coclauri. Nu ne permitem să mergem sâmbătă la Olt să luăm bătaie cu 5-0. Noi sîntem Universitatea Craiova”, a spus Dragoş Bon.

UPDATE 14:30. Bodyguarzii lui Mititelu i-au oprit pe fanii Craiovei la intrarea în sediul clubului. Ultraşii erau pregătiţi de război, ameninţîndu-l pe patronul echipei cu bătaia. Spiritele s-au mai calmat, mai ales că printre suporteri s-a răspîndit, conform surselor FANATIK.RO, vestea că Mititelu a fugit printr-o ieşire lăturalnică.

ADVERTISEMENT

mititeluuuuuuu

 

mititeluuuul

mititeluuu mititeluuu2 mititeluuu3

SURSA FOTO: MICAPI.RO

UPDATE 14:18. Patronul Adrian Mititelu a anunţat prin intermediul ediţie.ro că vrea să obţină amînarea primelor două etape din retur ale echipei sale. “Avînd în vedere evenimentele de ultimă oră petrecute în viaţa clubului de fotbal Universitatea Craiova şi pentru a putea participa, cu şanse reale, în competiţia fotbalistică a Ligii a II-a, mîine, 26 februarie 2014, Universitatea Craiova va întreprinde demersurile legale pentru reprogramarea primelor două etape din Liga a II-a, respectiv meciurile cu FC Olt Slatina şi CSM Rm. Vîlcea”, se arată într-un comunicat oficial al clubului alb-albastru. Mititelu a mai anunţat şi că a legitimat trei fotbalişti.

Conform surselor FANATIK.RO, aceştia sînt: Adrian Barabaş, Marius Roman şi Sergiu Popescu.

UPDATE 13:58. Suporterii Craiovei nu mai pot accepta situaţia dramatică de la club. Conform surselor FANATIK.RO, un grup de ultraşi este în acest moment la sediul unde Mititelu îşi desfăşoară activitatea, cerîndu-i să plece! “Nenorocitule, ne-ai îngropat echipa! Nu se mai poate aşa! Lasă-ne! Nu ne distruge de tot Craiova!“, strigă, revoltaţi, fanii olteni.

ADVERTISEMENT

UPDATE 13:25. Nimeni nu poate înţelege ce se întîmplă în aceste momente la FC U Craiova. După ce Ştefan Nanu a fugit la Farul Constanţa, jucătorii au intrat în grevă, iar Mititelu a anunţat, disperat, că nu mai are nici o soluţie pentru a salva echipa, italianul Nicolo Napoli aruncă bomba! “Eu sînt în Craiova şi aştept să îmi iau din nou postul în primire. Am refuzat Farul Constanţa, deoarece am contract cu Craiova încă trei ani. Cum nu l-am reziliat, eu mă consider în continuare tehnicianul echipei. Am discutat cu cineva din club şi sper ca pînă diseară lucrurile să se clarifice“, a explicat Napoli, în exclusivitate pentru FANATIK.RO.

Finanţatorul Universităţii Craiova, Adrain Mititelu, este în pragul disperării, după ce echipa sa nici măcar la Severin nu mai poate să se antreneze. În cursul zilei de luni, Ştefan Nanu a condus două antrenamente, pe un teren comunal din apropierea Severinului, iar azi jucătorii vor reveni la Craiova, urmînd ca patronul alb-albaştrilor să ia o decizie în legătură cu viitorul echipei sale. “Credeţi-mă că nu ştiu ce să mai fac! M-au blocat peste tot! La Calafat şi-au bătut joc de mine, în Craiova la fel, acum văd că şi la Severin nu mai sînt lăsat să mă antrenez. Jucătorii mei nu au unde să se mai antreneze. Nu ştiu ce să mai fac”, a spus Mititelu pentru FANATIK.RO.

Jucătorii nu mai vor să se antreneze

FANATIK.RO a aflat că jucătorii Ştiinţei i-au transmis lui Adrian Mititelu că nu mai vor sub nicio formă să se antreneze după ce finanţatorul alb-albaştrilor nu a  fost în stare să le pună la dispoziţie un teren bun de antrenament. “Nu se mai poate aşa! Nu mai vrem să fim bătaia de joc a nimănui. Domnul Mititelu ne-a aburit în ultimul hal. Mai întîi ne-a aruncat în faţă asocierea cu Marin Condescu, care pînă la urmă credem că a fost o mare minciună, doar ca să ne facă să ne reunim. Apoi, domnul Condescu ne-a minţit în ultimul hal. Nu a făcut nimic pentru noi. Nu a dat nici măcar un leu pentru apă plată. Acum sîntem în autocar în drum spre Craiova. Vrem să reglăm defintiv conturile cu Mititelu. Unde e Nanu? Întrebaţi-l pe el. Noi nu l-a mai văzut de aseară pe la echipă”, ne-a spus un jucător al Craiovei. Conform surselor noastre, tehnicianul Ştefan Nanu a fugit efectiv de la club după cele două şedinţe de pregătire pe care le-a condus în cursul zilei de luni. Fostul fotbalist al Rapidului va semna mai mult ca sigur cu Farul Constanţa. Nu în ultimul rînd jucătorii Ştiinţei vor susţine o conferinţă de presă după ce vor ajunge la Craiova.

ADVERTISEMENT
Tags: