Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Nu mai sunt omenii, poate doar răzbunări sau neomenii!”. Mihai Rotaru, despre noul trend din fotbalul românesc

Mihai Rotaru a comentat la FANATIK SUPERLIGA subiectul posibilelor aranjamente din campionat, spunând că nu crede că mai există "omenii".
02.03.2024 | 00:49
Nu mai sunt omenii poate doar razbunari sau neomenii Mihai Rotaru despre noul trend din fotbalul romanesc
„Nu mai sunt omenii, poate doar răzbunări sau neomenii!” Mihai Rotaru, despre noul trend din fotbalul românesc. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Rapid a câştigat uşor meciurile cu Hermannstadt şi UTA Arad, despre care Gigi Becali preciza anterior, mai în glumă, mai în serios, că sunt “omenii”. Victoriile clare ale giuleştenilor au alimentat această controversă.

„Nu mai sunt omenii, poate doar răzbunări sau neomenii!”

Patronul Universităţii Craiova, Mihai Rotaru, a declarat la FANATIK SUPERLIGA că nu crede că în fotbalul românesc mai există blaturi şi UTA Arad nu avea niciun interes pentru a ceda deliberat meciul giuleştenilor:

ADVERTISEMENT

“Îmi place cuvântul omenie în sine, da. Dar mă îndoiesc că mai sunt la noi. Poate doar acte de răzbunare sau antonimul de la “omenie”, neomenii. Nu sunt om cu tine, că nu îmi place de tine.

Dar asta nu înseamnă că sunt om cu altul. Nu am văzut Rapid – UTA Arad. Nu cred. UTA voia să prindă play-off-ul. Orice echipă poate să intre nu doar în zona de baraj, dar poate retrograda direct.

ADVERTISEMENT

“Trebuie să ai un interes ca să faci ceva”

Mai sunt două etape din sezonul normal, regulat, şi ei au 9 meciuri. Mai sunt 11 meciuri, iar diferenţele vor fi de maximum şapte puncte, poate patru faţă de baraj. Iar în 11 meciuri, patru puncte nu înseamnă nimic.

Cine să facă omenie? Şi pentru ce s-o facă? Pentru ce? Mă îndoiesc de aşa ceva. Trebuie să ai un interes ca să faci ceva”, a spus Mihai Rotaru la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Angelescu: “Nu le crede nici Gigi Becali, nu am niciun dubiu. Este doar o strategie”

Victor Angelescu a declarat la FANATIK SUPERLIGA că declaraţiile lui Gigi Becali nu sunt altceva decât o strategie de a destabiliza contracandidatele la titlu ale roş-albaştrilor:

“Nu cred că este o discuție pe care mi-o doresc să o am nici despre FCSB, nici despre meciurile noastre. Înțeleg că a zis, dar încearcă să bage bățul prin gard, dar nu există așa ceva. Fiecare echipă își dorește mai ales Hermannstadt, UTA care se bat la play-off.

ADVERTISEMENT

Nici nu are rost să discutăm, este o strategie a dânsului. Nu le crede nici Gigi Becali, nu am niciun dubiu. Este doar o strategie, repet”, a spus Angelescu la FANATIK SUPERLIGA.

„Nu mai sunt omenii, poate doar răzbunări sau neomenii!” Mihai Rotaru, despre noul trend din fotbalul românesc

ADVERTISEMENT
Tags: