Fotbal intern

„Nu mi s-a părut nimic deplasat!” Ce SMS i-a trimis Rîmniceanu lui Becali

16.05.2018 | 12:10
Nu mi sa parut nimic deplasat Ce SMS ia trimis Rimniceanu lui Becali
ADVERTISEMENT

Fostul portar al celor de la Viitorul și Dinamo, Victor Rîmniceanu, a recunoscut că s-a cerut singur la FCSB la începutului anului, printr-un SMS trimis lui Gigi Becali.

Momentul a avut loc imediat după transferul lui Florin Niță la Sparta Praga. Portarul consideră că nu a făcut nimic deplasat, atunci când i-a scris patronului și a povestit cum a refuzat MM Stoica transferul său: “Nu cred că am spus ceva ieșit din comun. I-am spus domnului Becali, printr-un SMS: ‘Dacă vrei să câștigi campionatul, trebuie vin eu la Steaua (n.r. FCSB)’. Nu cred că am ceva anormal, asta am considerat la momentul de atunci. După aceea, a vorbit agentul meu, Bogdan Apostu, dar domnul MM a spus că nu pot să ajung eu la Steaua doar pentru că i-am dat eu mesaj patronului. Și eu poate am exagerat cu anumite declarații. Din punct de vedere sportiv, eu spun că am demonstrat-o în fața lor, pentru că în anumite meciuri am fost decisiv și am câștigat campionatul”, a spus portarul, la o emisiune televizată.

ADVERTISEMENT

Ce a spus MM Stoica despre SMS-ul trimis de Rîmniceanu lui Becali

Gestul lui Rîmniceanu a stârnit o reacție ostilă din partea directorului sportiv de la FCSB, Mihai Stoica. “Ce portar să mai luăm? Ăla care ne făcea campioni cum l-a făcut pe Hagi și mai apoi a luat gol de la 30 de metri? Unde s-a ajuns! Am rămas siderat. Patronului unei echipe de fotbal să i se trimită un mesaj din partea unui fotbalist. ‘Ia-mă, nea Gigi, la Steaua, ca să te fac campion!’ Incredibil așa ceva. Asta este tehnologia modernă. Așa ceva nu se face. Noi avem trei portari. Cum să vii tu, portar, și să faci o astfel de afirmație?, spunea Meme Stoica, în luna februarie.

Atunci, FCSB i-a dat credit tânărului Andrei Vlad, dar după mai multe meciuri slabe ale lui „Messi al portarilor”, roș-albaștrii l-au transferat pe Cristi Bălgrădean. După ce a fost refuzat de bucureșteni, Victor Rîmniceanu a ajuns la Sepsi Sf. Gheorghe, unde a jucat 6 meciuri, în care a încasat 7 goluri.

ADVERTISEMENT
Tags: