“Nu ne vom da pantalonii jos în faţa Stelei!”

Răzvan Scarlat   
în Fotbal intern
17/02/2014, 18:53
“Nu ne vom da pantalonii jos în faţa Stelei!”

Preşedintele Universităţii Cluj, Vlad Munteanu, a declarat că formaţia sa va juca fotbal în Ghencea şi nu se teme de faptul că roş-albaştrii vor face scor cu gruparea ardeleană.

“E important ca la finalul meciului să ne putem uita fiecare în ochii celuilalt, antrenori, jucători, conducători. E important să ieşim de pe teren fără să naştem discuţii. Dacă n-aş crede în surprize, n-ar mai avea rost să ne prezentăm. Le-aş fi spus să se gîndească la meciul cu Ceahlăul. Dar meciul acesta e un bonus, vizibilitatea jucătorilor va creşte. Sîntem oameni cu principii, nu ne dăm pantalonii jos în faţa oricui. Mergem să jucăm fotbal”, a spus Munteanu la Dolcesport.

Oficialul “şepcilor roşii” a vorbit şi despre partida Steaua-Concordia, scor 4-0. “Cei de la Chiajna i-au lăsat, nu stiu dacă deliberat sau nu, dar i-au lăsat spaţii lui Sănmărtean să dea nişte pase. Multe aspecte negative în care Steaua a fost lăsată să joace. O echipă agresivă, care aleargă ca Steaua, poate cîştiga meciul. N-am văzut pe nimemi să-i pună probleme lui Varela, să vedem dacă Sănmărtean poate să mai dea pase filtrante cînd are om lângă el, ce face Popa cînd are partea închisă…”, a spus Munteanu.

Închide ×