“Nu ne-am propus cîştigarea campionatului, dar luptăm pînă la capăt”

Mircea Dominte   
în Fotbal intern
28/02/2014, 22:53
“Nu ne-am propus cîştigarea campionatului, dar luptăm pînă la capăt”

Daniel Isăilă consideră că Astra a pierdut nemeritat la Cluj-Napoca, dar susţine, totodată, că vina le aparţine jucătorilor săi pentru felul în care au tratat fazele cheie ale meciului.

“Este frustrant acest rezultat. Nu ne aşteptam la acest lucru, chiar dacă U Cluj este o echipă transformată mult în bine. Am avut cinci, şase ocazii uriaşe de a marca, în timp ce ei nu au intrat decît o dată în careu, iar noi am fost naivi. La experienţa pe care o avem şi la pretenţiile noastre, nu putem primi asemenea gol. Am avut trei situaţii singuri cu portarul… La fotbal trebuie să înveţi şi din astfel de înfrîngeri. Am avut mult de suferit şi la ultima pasă, ceea ce contează enorm. Nu ne-am propus cîştigarea campionatului şi nu cred că va fi o tragedie dacă nu vom fi învingători pînă la final, însă noi continuăm lupta pînă la final”, a declarat Daniel Isăilă la final.

“Sîntem foarte bucuroşi şi vreau să le mulţumesc jucătorilor pentru atitudinea extraordinară avută în această seară. Am arătat că grupul nostru poate învinge orice individualitate. Suporterii ne-au împins de la spate spre victorie şi pe calea asta le mulţumesc şi lor. Este rodul muncii noastre, pentru că jucătorii dau tot ce au mai bun la fiecare antrenament, nu este niciun secret. Kovacs este un jucător foarte bun, la fel ca şi Calcan, care a intrat şi el bine în joc. Dacă muncim la fel de mult vom putea reuşi“, a completat Mihai Teja după victoria cu Astra.

“Din cauza poziţiei noastre, Astra venea aici cu prima şansă, însă noi ne-am închis foarte bine, am blocat spaţiile şi acum ne gîndim deja la meciul de săptămîna viitoare cu Chiajna. Consider că am jucat bine şi cu Steaua, mai puţin cu Ceahlăul. Antrenorul ne-a spus că avem valoare, că ne putem bate de la egal la egal cu oricine. Lupta la retrogradare este încinsă, astfel încît trebuie să rămînem concentraţi. Dacă vom juca la fel ca azi, sînt convins că vom face punctele necesare salvării de la retrogradare”, a declarat Valentin Lemnaru la finalul meciului.

 

Închide ×