ADVERTISEMENT
Carousel hot news

“Obiectivul rămîne locul 7”

Cristi Dulca este mulţumit de rezultatul obţinut, dar este supărat de jocul prestat de jucătorii săi pe care îl consideră nedemn de o prim divizionară....
Autor: Mircea Dominte | 21.03.2014 | 21:08

Cristi Dulca este mulţumit de rezultatul obţinut, dar este supărat de jocul prestat de jucătorii săi pe care îl consideră nedemn de o prim divizionară.

ADVERTISEMENT

“A fost un meci dificil în faţa unei echipe care a venit să joace fără presiune, ei nemaiavînd nimic de pierdut. Sînt mulţumit doar de cele trei puncte, fiindcă azi nu ne-am ridicat la nivelul  unui meci de Liga 1, din punctul meu de vedere. Mă bucur că a marcat Jordan şi îmi pare bine că am luat punctele. Pe Bawab nu am riscat să-l folosesc pentru că avea ceva probleme medicale şi mi-a fost frică să nu-l pierd. Pe final am vrut să forţăm şi chiar dacă Mărkuş nu a făcut un joc foarte bun azi, rămîne un fotbalist tînăr pe care eu mă bazez în continuare. Am avut suspendări şi accidentări multe, de aceea pare că nu mai jucăm la fel de bine precum în tur. Obeictivul nostru rămîne clasarea între primele şapte echipe, fiindcă avem promise prime pentru acest obiectiv. E ceva serios, iar noi ne gîndim cît mai sus”, a declarat Cristi Dulca la DigiSport.

“Ne-am dorit mai mult, dar nu s-a putut. Nu a fost un joc spectaculos, cu ocazii. A fost o luptă la mijlocul terenului şi se părea că se va termina 0-0. A fost însă o naivitate a echipei mele în minutul 86, care ne-a costat încă o înfrîngere. Încercăm să facem tot ce putem pentru a juca spectaculos, dar e foarte greu la presiunea pe care o suportăm. Sper ca în următoarele etape, împotriva principalelor contracandidate, să obţinem mai mult, să mai salvăm ce se mai poate salva. Azi au lipsit Dîlbea şi Buş care pe faza ofensivă ne-ar fi ajutat foarte mult. Trebuie să terminăm campionatul cu fruntea sus, să evoluăm precum azi”, a completat şi Jerry Gane la finalul meciului.

ADVERTISEMENT
Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!