Foto. Cum arăta Andreea Berecleanu cu 35 de kilograme în plus!

Filon Stan   
in Galerie foto
14/02/2018, 13:26
Foto. Cum arăta Andreea Berecleanu cu 35 de kilograme în plus! GALERIE FOTO

Andreea Berecleanu este una dintre cele mai frumoase femei din showbiz. Prezentatoarea TV a afirmat de multe ori că are grijă la stilul de viaţă pe care îl duce, însă nu mulţi sunt cei care ştiu cum arăta vedeta când era însărcinată. VEZI MAI MULTE IMAGINI SUS, ÎN GALERIA FOTO!

Andreea a recunoscut că s-a îngrăşat destul de mult în timpul sarcinii, iar prietenul ei vechi, Cristi Brancu, a prezentat o imagine cu vedeta când ieşea din maternitate cu fetiţa ei în braţe.

Nu o mai recunoşti! Cum arată Andreea Berecleanu cu 35 de kg în plus

„Aici eram cu Eva în braţe. Mă tunsesem ca să mi se regenereze părul. Una dintre greşelile vieţii mele. Când iei nişte kilograme în plus în cazul sarcinii cu Eva foarte multe, 35 mai excat, nu este cazul să te şi tunzi. Eram cu 35 de kilograme în plus după ce am născut-o” a povestit Andreea la Antena Stars. 

Andreea Berecleanu a format un cuplu frumos alături de Andrei Zaharescu, timp de 15 ani. Cei doi au decis să divorţez, iar după mariajul eşuat cu Andrei Zaharescu, Andreea Berecleanu s-a căsătorit din nou. Alesul inimii sale este medicul estetician Constantin Stan.

Ştirea MOMENTULUI

Mihaela Buzărnescu, eliminată în semifinale! Fără românce în finală după 3 ani

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.