Carousel hot news

Ghionea încă mai are nedumeriri după coşmarul de la Boro: “Nu ştiu de unde naiba a apărut Maccarone ăla!”

Sorin Ghionea, colegul din defensivă a lui Dorin Goian, a declarat că golul italianului Maccarone a spulberat visul unei mari generaţii a Stelei a obţine o mare performanţă....
28.04.2016 | 00:00
Ghionea încă mai are nedumeriri după coşmarul de la Boro:
ADVERTISEMENT

Sorin Ghionea, colegul din defensivă a lui Dorin Goian, a declarat că golul italianului Maccarone a spulberat visul unei mari generaţii a Stelei a obţine o mare performanţă.

Nu ai cum să uiţi acel meci nici dacă mori. Ne-a durut foarte tare pierderea calificării, deoarece aveam o echipă foarte puternică care ar fi meritat o calificare în finala Cupei UEFA, Şincer nici nu ştiu de unde naiba a apărut Maccarone la faza aia cu toate că simţeam că echipa lor ne presează cu toate liniile, Ne-a durut foarte tare, deoarece nici nu mai era prea mult din meci, atunci cînd am primit golul eliminării noastre.

ADVERTISEMENT

Golul italianului ne-a spulberat marele vis al nostru. Dacă apucam să jucăm în finală cred că intram cu adevărat în filele de istorie ale fotbalului românesc. Personal pentru mine perioada 2006-2009 a fost cea mai bună perioadă din cariera mea. Între aceşti ani am jucat o semifinală de cupă europeană şi am prins în 2008 un turneu final.

Consider că generaţia Stelei 2006 a fost una dintre cele mai bune, cu toate că în decursul anilor au fost şi alte generaţii bune, dar şitţi şi voi că valoare vine atunci cînt ai rezultate pe plan internaţional”, a spus Ghionea.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri