Life

Nu o vezi niciodată așa la TV. Cum a fost surprinsă Delia în plină zi

20.03.2021 | 17:03
Nu o vezi niciodata asa la TV Cum a fost surprinsa Delia in plina zi
Cum arată Delia fără pic de machiaj și într-o ținută lejeră. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Fie că optează pentru cele mai provocatoare ținute sau preferă ceva mai lejer, un lucru e cert: Delia face spectacol în orice ipostază. Nu credeți? Stați să vedeți cum a fost surprinsă recent, într-un mall din Capitală.

În imaginile publicate recent se poate observa cum îndrăgita artistă se plimbă în lung și-n lat printre magazine, purtând o pereche de colanți, o geacă largă și adidași.

ADVERTISEMENT

Pentru că restricțiile sunt încă în vigoare, nici masca de protecție nu a rămas acasă. Ba chiar a fost purtată exact cum recomandă specialiștii, astfel încât să acopere în întregime gura și nasul.

Cum arată Delia fără pic de machiaj. Artista s-a afișat așa într-un centru comercial

Potrivit spynews.ro, prima oprire a Deliei a fost într-un magazin cu produse numai bune de folosit când trece pragul sălii de forță. Și nu mai e un secret pentru nimeni că se întâmplă destul de des acest lucru.

ADVERTISEMENT

După ce a umblat cu atenție printre rafturi, în căutarea lucrurilor de care avea nevoie și a discutat pe îndelete cu vânzătoarea, frumoasa blondină a ieșit cu două pungi pline, semn că misiunea a fost îndeplinită.

Următoarea destinație? Magazinul de papetărie. Surprinzător sau nu, a zăbovit și aici minute în șir, privind cu atenție fiecare produs, după care a cumpărat un ghiozdan și un bloc de desen, cel mai probabil pentru nepoțeii săi.

ADVERTISEMENT

Se pregătește să devină mamă? Răspunsul tranșant al artistei

Pentru că este o mătușă model și adoră copiii, fanii visează cu ochii deschiși la ziua în care Delia va deveni mamă. Este, însă, foarte departe, pentru că îndrăgita artistă nu se gândește încă la așa ceva, chiar dacă are deja 39 de ani.

Întrebarea asta e standard, cred că e ”made in Romania”. Nu cred că oamenii pe străzile din Londra te întreabă când faci un copil.

ADVERTISEMENT

Nu mă apasă, dar la un moment dat s-ar putea să mă confuzeze foarte tare. S-ar putea să nu pot să-mi dau seama dacă este cu adevărat dorința mea să fac un copil sau vreau să fac asta pentru că am crescut cu senzația că trebuie. Și eu cred că nu trebuie nimic”, a răbufnit Delia într-un interviu acordat recent.

ADVERTISEMENT