ADVERTISEMENT
Cele mai citite

Nu paria pe ele! Meciurile care au INTERZIS pe biletele de joc

Ne pregătim de ultimul weekend încărcat al sezonului. Dacă sâmbătă şi duminică vom avea parte de zeci de meciuri de fotbal, astăzi ne putem îndrepta atenţia către confruntările din tenis...
Autor: Alin Miu | 16.05.2014 | 10:10
Nu paria pe ele! Meciurile care au INTERZIS pe biletele de joc

Ne pregătim de ultimul weekend încărcat al sezonului. Dacă sâmbătă şi duminică vom avea parte de zeci de meciuri de fotbal, astăzi ne putem îndrepta atenţia către confruntările din tenis şi baschet. Totuşi, două dintre ele ar trebui evitate pe biletele de joc.

ADVERTISEMENT

RAFAEL NADAL – ANDY MURRAY (TENIS, ATP ROMA)

Spaniolul este mare favorit la victorie, doar că în acest sezon nu a evoluat prea strălucit pe zgură, suprafaţa sa preferată, pierzând încă din sferturile de finală la Barcelona şi Monte Carlo. Nici Murray nu face un sezon mai bun, însă are de partea sa avantajul ultimelor două confruntări directe, învingându-l pe Nadal la Tokyo şi Miami.

ADVERTISEMENT

BARCELONA – REAL MADRID (BASCHET, EUROLIGA)

Final Four-ul Euroligii se câştigă în primul rând datorită experienţei, capitol unde Barcelona stă mai bine. În rest, Real are toate avantajele de partea sa: valoare, motivaţie şi formă de moment. Totuşi, în vreme ce Barcelona are numeroase prezenţe în ultimul act al acestei competiţii în ultimul deceniu, Real va intra în meci cu o presiune uriaşă, aşteptând un nou trofeu din 1995.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!