Carousel hot news

“Nu plec de la Al Hilal deşi am ratat obiectivul principal!”

Laurenţiu Reghecampf susţine că nu este în pericol să fie demis de la cîrma lui Al Hilal, precizînd că mai are contract cu arabii pînă în 2016. Totuşi, tehnicianul recunoaşte că sînt...
Autor: Răzvan Scarlat | 01.02.2015 | 08:57
“Nu plec de la Al Hilal deşi am ratat obiectivul principal!”

Laurenţiu Reghecampf susţine că nu este în pericol să fie demis de la cîrma lui Al Hilal, precizînd că mai are contract cu arabii pînă în 2016. Totuşi, tehnicianul recunoaşte că sînt unele probleme la club, dar este optimist că acestea se vor rezolva.

“Nu este adevărat. Sînt unele probleme pentru că nu am reuşit să cîştig ultimul meci, însă astea sînt probleme interne, pe care le vom rezolva. Noi am făcut un meci foarte bun, am avut multe ocazii. Trebuie să fim mult mai inspiraţi în ultimele momente ale meciurilor, să ne folosim de orice mijloace să terminăm cu un gol avans. Este un contract între un antrenor şi un club, în momentul în care un club nu te doreşte caută o cale să rezilieze. Dar nu se pune problema la mine, eu mai am contract pînă în 2016. Cînd am venit la Al Hilal, obiectivul principal a fost cîştigarea Ligii Campionilor Asiei. Din păcate, trofeul ne-a fost furat de acel arbitru. Nu e nici un fel de discuţie ca Pintilii să plece. E un jucător foarte important pentru noi, motorul de la mijlocul terenului”, a spus Reghecampf la Dolce Sport.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!