Hotnews

NU RĂSPUNDEŢI la acest număr! Distruge cartela SIM şi telefonul mobil!

Un nou tip de fraudă face ravagii! Eşti sunat de o persoană care se dă drept operator al unei companii de telefonie mobilă. Îţi va spune că e ceva în neregulă cu factura ta şi te va ruga...
06.06.2015 | 18:40
NU RĂSPUNDEŢI la acest număr! Distruge cartela SIM şi telefonul mobil!

Un nou tip de fraudă face ravagii! Eşti sunat de o persoană care se dă drept operator al unei companii de telefonie mobilă. Îţi va spune că e ceva în neregulă cu factura ta şi te va ruga să tastezi un cod de cifre.Dacă faci asta îi incarci cartela respectivului cu 300 EURO!

Informare a Ministerului de Interne

În atenţia tuturor deţinătorilor de telefoane mobile: Dacă un corespondent lasă un mesaj sa apelati numărul 06 07 74 52 41. Nu apelaţi în nici un caz acest număr; factura dumneavoastră va fi foarte mare.

Această informaţie, transmisă de Oficiul Central de Stopare a Terorismului, a fost comunicată în masă.

După un timp escrocii au găsit un alt sistem pentru utilizarea frauduloasă a mobilelor. Ei vă apelează pe GSM, se prezintă ca fiind Provider (retea în care sunteţi abonat), vă cer să introduceţi un cod care este 09 # explicându-vă că este vorba de o verificarea a mobilului dumneavoastră. Nu tastaţi în niciun caz codul indicat şi închideţi imediat! Hoţii dispun de dispozitive ce le permit să citească cu acest cod cartela SIM.

Sursă: www.observator.tv

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri